Terbiyesiz adam gelmiş kapımın önüne parketmiş bide

my.php
[/url][/IMG]

bide böyle bişey var, içler acısı bi durum..
adamlar kıymet bilmiyolar ya.. :(

benım kapımın onune degıl evın ıcıne park etse gelıp yıne terbıyesız demem:D

abi gordum bugun haberlerde kız fırlamıs ferrodan olmus adamda tutusmus yanıomus cıkarmıslar ferro komur olmus uzucu tabi trafik kazası aşırı hız hakimiyet kaybı karsı yola takla atıp ucmus geçmiş olsun araban ferroda olsa duramaya biliosun işte.

bidakka ya :) araç önü fotoysa burayı resime boğarım :) polis aracı dahil her otoyla üstünde altında yanında fotom vardır.Hatta bu otomobil sevdası arkadaşlarım ve cevremin makara konusu olmuştur hep.. hala da :)

ben porsche taraftarıyım ve ferrarıyı hıc sevmıyorum bana cekıcı gelmıyo nedense bılmıyorum bı carrera'ya yada turboya kesınlıkle degısmem hıcbır ferrarıyı hele de carrera gt yı

06bb2655' Alıntı:
ferrarinmi var derdin var biz bi depo doldurup shell den maketini alınca sevinioz gaza basan adam nasıl sevinir kimbilir...

aynen waLLahi yaa :D:D süper yorum ;)

Ghostbuster' Alıntı:
abi gordum bugun haberlerde kız fırlamıs ferrodan olmus adamda tutusmus yanıomus cıkarmıslar ferro komur olmus uzucu tabi trafik kazası aşırı hız hakimiyet kaybı karsı yola takla atıp ucmus geçmiş olsun araban ferroda olsa duramaya biliosun işte.

ewet beLediye başkanının oğLuyLa avukat sevgiLisi...

yazık gerçekten yazık..YağmurLA havada hız tutukusu öLüme sebep oLdu...

Geri