Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Terbiyesiz adam gelmiş kapımın önüne parketmiş bide
abi gordum bugun haberlerde kız fırlamıs ferrodan olmus adamda tutusmus yanıomus cıkarmıslar ferro komur olmus uzucu tabi trafik kazası aşırı hız hakimiyet kaybı karsı yola takla atıp ucmus geçmiş olsun araban ferroda olsa duramaya biliosun işte.
bidakka ya araç önü fotoysa burayı resime boğarım polis aracı dahil her otoyla üstünde altında yanında fotom vardır.Hatta bu otomobil sevdası arkadaşlarım ve cevremin makara konusu olmuştur hep.. hala da
ben porsche taraftarıyım ve ferrarıyı hıc sevmıyorum bana cekıcı gelmıyo nedense bılmıyorum bı carrera'ya yada turboya kesınlıkle degısmem hıcbır ferrarıyı hele de carrera gt yı
abi gordum bugun haberlerde kız fırlamıs ferrodan olmus adamda tutusmus yanıomus cıkarmıslar ferro komur olmus uzucu tabi trafik kazası aşırı hız hakimiyet kaybı karsı yola takla atıp ucmus geçmiş olsun araban ferroda olsa duramaya biliosun işte.