tepe lambasının ampülü kaç mm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geceleri bu tepe lambasını açıyorum bana çok zayıf geliyor eski volvomda açıyordum gece arabanın içi gündüz gibi oluyordu arkadaşda focus var onunkide gündüz gibi o değiştirmiş ampülü bende değişitrmeyi planlıyorum ama kaç mm onu bilmiyorum hepsiburadadan alıcam bilen varmı

en iyisi söküp bakmak

sofit ampül var içinde;orjinalinde küçük; ama daha büyüğünü alıp takabilirsiniz , sorun olmaz ,aydınlanma daha iyi olur; parçacıdan büyük sofit ampül alıp takın; duyu ener zaten lambanın...

hepsi burada da ledlileri var epey memnun olanlar var ondan düşünüyorumda onlarda boy boy

otm011133.jpg

Yani bunalrdan hangisi olur 31mm 36mm 42mm mi

benim aracım corsa b 36mm ne kadarmış bunların fiyatları ?

haklısında arkadaşım ben bakdım bu yolladığına yorumlarıda okudum o kadar memnun olan yok bu 22 milyonluğu bir kere alıcam satana kadar kullanıcam o yüzden banada fazla gelsede 3 den 5 den kaçmıyım dedim bir defalık sonuçda birde bunların led teknolojisi farklı smd denilen yeni bir şeymiş ondan birazda pahalı

sen tavana mı takıvan onu.? 2 tane led nereyi aydınlatdak.
Bunu ben düşünmüştüm tavan ampülünü kırıp arasına plaketle led yerleştrecektim ben yapacaktım benden önce yapmış keratalar.

Hiç ona okadar para verme tavan lambam ledli olsun istiyosan
git miğrosa aşağıdaki fenerden al bitane.

img4625ja6.jpg

img4620wr0.jpg

Ledler içinde panel halinde hazır zaten kolayca söküp panel kalinde yerleştrilebilir.

Son düzenleme:
Geri