Telefon tutucu seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkin

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba herkese,

Eski arabamda manyetik tutucu kullanıyordum. Astra J kasa ile orta konsoldaki klima çıkışı direksiyon arkasına denk geldiği için kullanışsız oldu. Sol taraftaki klima çıkışını ise aux ve şarj dan uzak olduğu için kullanmak istemedim yoksa herhangi bir sorun yok. Bu yüzden orta konsola yapıştırmak istediğim bir telefon tutucu arıyorum. Genel sorun orta konsol yüzeyinden dolayı telefon tutucuların düşmesi. (Cama yapıştırmak istemiyorum) Kısaca orta konsoda sıkıntısız telefon tutucu kullanan varsa marka ve modelini yazarsa sevinirim. Örnek olması için "Spigen AP12T Evrensel Araç Tutacağı" inceleyebilirsiniz. Bu tarz bir şey arıyorum.

Bu konuda net birşey diyemiyorum ancak gösterdiğiniz ürün "Spigen AP12T Evrensel Araç Tutacağı" oldukça güzel duruyor.

Ben Spigen AP12T sipariş verdim.
Kullandıktan sonra deneyimlerimi de paylaşırım.

goo.gl/dyVM4I

Spigen ap12t yi aldım. 3 gündür kullanıyorum. Orta konsolda çok sağlam bir şekilde duruyor. Piyasada 90 liralara kadar çıkııyor fiyatı. Ben 45 liraya aldım. Alırken bir kaç yerden fiyat almak lazım. Stres testleri yaptım resmen. Ne yapışkan yüzeyde sıkıntı oldu nede telefonu tutmada. Kesinlikle tavsiye ederim. a.webp

Güle güle kullanın Hoş duruyor. ..

Berkin hocam gayet iyi duruyor. Kesinlikle denenecek bir ürüne benziyor teşekkürler.

Spigen iyidir. Hayirli olsun.

Hem cama hemde konsol üzerine uygulanabiliyor, ben konsol üzerinde kullanıyorum. Plastik zemine tutunması gayet iyi. Öneririm. VPW SRP 55 Hepsiburada dan 26 TL ye satın aldım.

46777682_608443666256343_9120413733670092800_n.webp 46830978_2063374143953722_1703152127129419776_n.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemil ve mskirca
Spigen ap12t yi aldım. 3 gündür kullanıyorum. Orta konsolda çok sağlam bir şekilde duruyor. Piyasada 90 liralara kadar çıkııyor fiyatı. Ben 45 liraya aldım. Alırken bir kaç yerden fiyat almak lazım. Stres testleri yaptım resmen. Ne yapışkan yüzeyde sıkıntı oldu nede telefonu tutmada. Kesinlikle tavsiye ederim. Ekli dosyayı görüntüle 54
Hocam merhaba hala kullanıyor musunuz belli bir süre sonra genelde sıkıntı yapıyor böyle şeyler. @albeni siz de aldınız sanırım

Hocam merhaba hala kullanıyor musunuz belli bir süre sonra genelde sıkıntı yapıyor böyle şeyler. @albeni siz de aldınız sanırım
KUllanıyorum. Çok memnunum.

Geri