telefon sapığı...

abi direk savcılığa baswur bırak o uğraşsın...

savcılık kesin çözüm gibi duruyor..

ha yok eğleneyim biraz derseniz alternatifler var tabiki :D:D

sizinki yine açık numara beni özelden arıyorlar ve üstelik opelim.netten diyor.numara mıda daha önce konu açmıştım kuzenim için kan arıyorduk ordan almış..böyle kişilere ne diyeyim bilmiyorum ki..isim vermiyor neymişte ben kendisini rezil edermişim forumda..ama az kaldı gereken yerlere başvurduk herkimse çıkıcak ozaman daha kötü olucak farkında değil..;)

turkcell musteri hizmetlerini ara rahatsız edildigini soyle hemen sana yeni bir numara veriyorlar yanı kullandıgın hattın numarası degisiyor gecmiş olsun

o numaraya bi opelm net atağı da yapılır tabi de

en temizi savcılık sapıkla sapık olmayalım,

sizinki yine açık numara beni özelden arıyorlar ve üstelik opelim.netten diyor.numara mıda daha önce konu açmıştım kuzenim için kan arıyorduk ordan almış..böyle kişilere ne diyeyim bilmiyorum ki..isim vermiyor neymişte ben kendisini rezil edermişim forumda..ama az kaldı gereken yerlere başvurduk herkimse çıkıcak ozaman daha kötü olucak farkında değil..;)

onlara dencek ühüüü bisürü şeyler var ama kurallar elvermez
guesttir inşallah, yazıştığımız arkadaşlara yakıştıramıyorum çünkü...

Kamyonların filan bolca geçtiği yolların kenarlarına ''Bel Fıtığı'' diye yazıp altına o numarayı ekle...Bırak kamyoncular onunla ilgilensin...:D

alemsin ya mehmet:kop::kop::kop::kop: ben hemen baslıyorum kamyoncu guzergahına bu numarayı yazmaya 0506

zamanında avea call center da çalışırken böyle durumlarla çok karşılaşıyorduk.
bunun en temiz yolu savcılık
avae dan rehbere kayıtlı olmadığı bilgisini vermişler...

ama madem eşini rahatsız ediyor ve numara avea numarası ( istisna olarak)
sana bu şahısın bütün bilgilerini hatta tc kimlik numarasına kadar cıkarabilirim

trafikte yada telefonda bayanları taciz eden şerefsizlere dayanamadığım için bu konuda sana yardımcı olabilirim.
ilgilenirsen özel mesaj atman yeterli

Son düzenleme:
kardeşim sen hiç numaranı de falan değiştirme direk savcılığa ordan bulsunlar şerefsizi sen numaranı değiştirecen nolucak başka birini daha başka birilerini daha rahatsız etmeye devam edecek adi ler

Geri