Telefon Önerisi (Şarj Süresi Uzun)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kaçak bir e 72 almıştım (içime sinmediği için gidip gri verdim ayrı)
içindeki orjinal hiç şarj etmediğim bataryası ile 4-5 saat telefon ile bayağı uğraştım ama sarjı halen full gösteriyordu..

e71 kullanan biri olarak kesinlikle önermiyorum e72 basarılı tüm sorunlar giderilmis

e71 kullanan biri olarak kesinlikle önermiyorum e72 basarılı tüm sorunlar giderilmis

71'de yaşadığın sorunları yazarmısın? ben şimdilik sadece bir programda yazılım sorunu yaşadım. film izlemek için prog. yüklemiştim, 2.filmde program bozuldu :D yeniden yüklemek için format atmam lazım. başka da bir sorunum olmadı?
bilinen sorunları öğreniyim de ona göre dikkat ediyim.

bu arada konu sahibi için diyorum, kameraya önem veriyorsan e71'den fazla birşey bekleme, gündüz çekimleri idare eder ama gece çekimi kötü.

71'de yaşadığın sorunları yazarmısın? ben şimdilik sadece bir programda yazılım sorunu yaşadım. film izlemek için prog. yüklemiştim, 2.filmde program bozuldu :D yeniden yüklemek için format atmam lazım. başka da bir sorunum olmadı?
bilinen sorunları öğreniyim de ona göre dikkat ediyim.

bu arada konu sahibi için diyorum, kameraya önem veriyorsan e71'den fazla birşey bekleme, gündüz çekimleri idare eder ama gece çekimi kötü.

Şuan N95 var bende gece çekiğmleri fiyasko gerçekten :) flash'a rağmen uzaktan kötü.. ama yakından flash la net..

sony ericsson derim ben k750i telefonum eski ama orjinal bataryası ile 1 hafta gidiyor şuan 3 günde bir şarja takıyorum çünkü orjinal bataryası değil ayrıca 100den fazla msj atıyorum günde

E71 lerde GPS sorunu var. Hepsinde olmasada birçok alette mevcut. abimin telefonunda da var. 1 kere kullanabildik. sonrası yok. Alet uyduyu bulamıyor. Onu geçtim aramıyor bile. bağlantı yok diyor.

E72 ninde malzeme kalitesi E71 in altındaymış. Böyle duydum. karar sizin. Bu arada E71 ve E72 de 1500mah lık pil mevcut.

E71 = konuşma 10.5s - bekleme 407s - 3.2mp kamera - kızılötesi - 110mb dahili hafıza -
E72 = konuşma 12.5s - bekleme 492s - 5mp kamera - 250mb dahili hafıza - el feneri

Temel farklılıkları bunlar.

yok bende gps sorunu yok
telefon donuyor
bazen menüde takılı kalıyo
aramadan sonra hemen biyeri aramak isteyemiyosun beklemen lazım(donuyo)
telefonun kasasının boyası çok kolay atıyor(nokiayla kavga dövüs değistirttim ben gerçi bu konuda mücadele etmeniz lazım yoksa kullanıcı hatası diye iteliyolar)
yeni mesaj geldiğinde okumak istiyosan bi 10 saniye mesaj kutusunu açmasını beklemek zorundasın

Bendede samsung star 5603 nokia 5700 var 5700ı kesinlikle öneririm şarj bakımında o kadar özelliğe rağmen 4-5 gün şarjı bitmiyor ama samsungun en fazla 3 günde bitiyor.

E71 i öneririm.Güncel versiyon kullanırsanız ve telefonu abuk subuk programlarla doldurmazsanız yoğun kullanımda 3-4 gün sarja gerek olmaz ve telefonda takılma vs. yaşamazsınız.

Geri