Telefon Önerisi (Şarj Süresi Uzun)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamlar Black Berry tarzı E serisi NOKIA telefonlar arasında şarjı en uzun dayanma başta olmak üzere hangi modeli önerirsiniz teşekkürler.

Nokia
1200
1203
ikisinide önerebilirim, şarj için en uygun modeller. Ama özellik aramazsan.

E 63 bekleme süresi 1 haftayı geçiyor

Nokia e71 şu ana kadar kullandığım şarjı en uzun süre giden telefonum oldu.iphone da kullanıyorum aynı zamanda yarısı kadar dayanmıyor.Blackberry kullanmadım bu vakte kadar tipi hoşuma gitmiyor :) Ama elbet bir kullanan çıkar paylaşır bilgilerini...

Nokia e71 şu ana kadar kullandığım şarjı en uzun süre giden telefonum oldu.iphone da kullanıyorum aynı zamanda yarısı kadar dayanmıyor.Blackberry kullanmadım bu vakte kadar tipi hoşuma gitmiyor :) Ama elbet bir kullanan çıkar paylaşır bilgilerini...

yoğun kullanımda ne kadar dayanıyor bnde e71 baya düşndüm?

kesinlikle E 71 ayda 250 tl altına düşmeyen faturama rağmen şarjı bana rahat 3 -4 gün arası gidiyor

E 63 - 1 hafta

kesinlikle E 71 ayda 250 tl altına düşmeyen faturama rağmen şarjı bana rahat 3 -4 gün arası gidiyor

bence her yöne sınırsız tarifeler var 75 tl civarında aylık bence ona geçmelisin bütçen açısından iyi olur :)

Sarj süresi en uzun nokia sınırlaması yapmasaydınız Phılıps derdim 1ay-2ay dayanıyorlar..

e71 im var sakın alma bana 2 gün gidiyo sarjı istersen satayım sana sıfır gibi:D

Geri