- Konuyu Başlatan
haklısınız sanırım benim de öyle olacakTeleflexi bir ara yurtiçi, yurt dışı kaynaklarda detaylı şekilde araştırmıştım. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Volvo ve Renault, Cadillac araçlarında bu sistemi kullanıyor. Kaputu açtığınzda kablo, boru karmaşası olmaması benim oldukça hoşuma gitmişti. Gaz yanma odasına daha yakın açıdan püskürtüldüğü için daha fazla verim alınıyormuş. Ayrıca enjektörlerin diğer markalara göre daha sessiz çalıştığı söyleniyor. Bunlar gibi daha bir sürü olumlu özelliği var.Şu an aracıma lpg taktıracak olsam ilk tercihim teleflex.
beni cezbeden de bu ve montajı bakalım bu hafta gidip servisinde de göreceğim arkadaslardan da yorum gelse ıdı ıyı olacaktı onca para verıp memnun kalmamak da var bakalım hayırlısı artık bu olmazsa artık bir italyan marka da mı karar kılsam ben de sasırdım
aynen şöyle demişler
PERFORMANS
Teleflex-GFI LPG sistemi ile performans kaybı yoktur. Enjektörleri manifold üzerine montaj yapılan tek sistemdir. Teleflex-GFI nin sadece bu özelliği bile tek başına son derece önemlidir. Bu sistem sadece Teleflex-GFI de vardır. Benzinli otoların enjektör sistemiyle birebir aynı olan tek sistem TeleflexGFIdir
Teleflex-GFI LPG sistemi ile performans kaybı yoktur. Enjektörleri manifold üzerine montaj yapılan tek sistemdir. Teleflex-GFI nin sadece bu özelliği bile tek başına son derece önemlidir. Bu sistem sadece Teleflex-GFI de vardır. Benzinli otoların enjektör sistemiyle birebir aynı olan tek sistem TeleflexGFIdir