Teleflex-GFI Sıralı Sistem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teleflexi bir ara yurtiçi, yurt dışı kaynaklarda detaylı şekilde araştırmıştım. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Volvo ve Renault, Cadillac araçlarında bu sistemi kullanıyor. Kaputu açtığınzda kablo, boru karmaşası olmaması benim oldukça hoşuma gitmişti. Gaz yanma odasına daha yakın açıdan püskürtüldüğü için daha fazla verim alınıyormuş. Ayrıca enjektörlerin diğer markalara göre daha sessiz çalıştığı söyleniyor. Bunlar gibi daha bir sürü olumlu özelliği var.Şu an aracıma lpg taktıracak olsam ilk tercihim teleflex.
haklısınız sanırım benim de öyle olacak
beni cezbeden de bu ve montajı bakalım bu hafta gidip servisinde de göreceğim arkadaslardan da yorum gelse ıdı ıyı olacaktı onca para verıp memnun kalmamak da var bakalım hayırlısı artık bu olmazsa artık bir italyan marka da mı karar kılsam ben de sasırdım

aynen şöyle demişler

PERFORMANS
Teleflex-GFI LPG sistemi ile performans kaybı yoktur. Enjektörleri manifold üzerine montaj yapılan tek sistemdir. Teleflex-GFI nin sadece bu özelliği bile tek başına son derece önemlidir. Bu sistem sadece Teleflex-GFI de vardır. Benzinli otoların enjektör sistemiyle birebir aynı olan tek sistem TeleflexGFIdir

http://forum.donanimhaber.com/m_19623556/mpage_1/key_//tm.htm#20222467

buradaki yorumlara bi bakın isterseniz kullanıcıların ağzından yorumlar bence sistemin tek farkı enjektörlerin manifoldun üzerinde olması bu sadece enjektörle manifold rasındaki hortumu çıkarıyo diğer kablolar beyin regülatör tamamamen aynı sayıda. sadece 1 kalem eksik malzeme var.
prinsin ismini dudum kulanan tanıdığım yok bir arkadaşıma brc taktırdık çok memnun brc nin sistemi tamamen farklı enjektör var. atiker biraz arada kalmış selenoid vana sistemi var ama sorunsuz kullanıyorum brc kullanan arkadaşı aratmıyo.

Son düzenleme:
teşekkür ederim Berat orayı da bir inceleyeyim

bide bu teleflex ciler manifoldu dısardan delmiyo çıkarıp öle deliyo içini falan temizliyolar

sökülmüşken gaz kelebeği falan polish lenebilir herhalde

tam emin değilim ama manifoldla bağlantılı diyo bilioyrum

bide bu teleflex ciler manifoldu dısardan delmiyo çıkarıp öle deliyo içini falan temizliyolar

sökülmüşken gaz kelebeği falan polish lenebilir herhalde

tam emin değilim ama manifoldla bağlantılı diyo bilioyrum
evet sitesinden detaylara baktım ve hosuma da gıttı acıkcası sanırım bunu taktıracagım herkese yorumlarından,yardımlarından dolayı tesekkur ederım.

Geri