Teleflex-GFI Sıralı Sistem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C.C

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadaşlar,
sabahtan beri forumlarda birçok marka hakkında yorumlar,şikayetler, vs...yazılar okudum ama bu marka sanırım Türkiye ' de henüz yeni ve biraz farklı OPELİM NET ailesinden bu markayı aracına uygulatan var mı ? zira referans alınacak olan kişiler buradaki dostlarım. Lütfen fikri,bilgisi olan benimle paylaşırsa cok sevinirim bu paylaşım diğer sıralı sistem lpg düşünen arkadaşlarımız için de oldukça faydalı olur sanırım. şimdiden teşekkürler.
NOT: Bu marka için 2 ayrı yerden 2 ayrı fıyat verdıler 2200 YTL VE 2500YTL
sizce uygun mu ? bu sistemde aşırı kablo, hortum, ıvır zıvır ayar mekanızmaları yokmus.Orjinalliği hiç bozmadan uygulanıyormuş vs tabii bu onların söylemi önemli olan sizin fikirleriniz.

abi benim gittgim opel opas servisi sana 1900 ü böleriz flaan dedi

onlarda aynı markayı kuruyo dediki benden taktırmanda öenmli diil bu teleflex gfi yada prins dediler

sağol Buğra cok ınceledım bu ıyı gıbı tartarını ıle aynı fıyatı verdıler ama bu cok farklı bır sıstem okuduklarımdan anladıgım bır de kullanan bırının yorumunu duysak da hemen ıse koyulsak benzın baya kastı da, sen hangı markayı dusunuyorsun ben forumlarda okudum dıkkat et adamlar nerdeyse aglayacak bırcok marka ıle magdurıyet yasamıslar olmazsa o servısle ben de bır goruseyım nedense ANKARA bir adım önde bu işte

abi ben şimdilik düşünmüyorum ama benzinde zorlamaya bşladı cebimizi

yaptırısamda gittgim servis bunun montajı yapıo ve tavsiye etti onun için bu markayı tercih ederim

nasıl zorlamasın ben de taktırmam dıyordum ama o zaman da aldığım maaş dırek benzıne gıdecek yazık ne hallere dustuk gercı bız de sans da yok takarız lpg yı
ona da bır ara yaptıkları gıbı ragbet cok dıye yuklenırler sen sag ben selamet neyse :)

prins taktırın;)
daha yaygın ve kullanılıyor

bence kaliteli olabilir ama, benzinin pahalı olduğundan bahsediyosunuz yani maddiyattan dolayı lpg yaptırıyorsunuz.
1 yıllık yada 2 yıllık hesaplarsak
lpg fiyatı + sıralı sistem fiyatı bunu parasını kaç yılda çıkaracağımıza bakarsak bence sistemin fiyat performans durumu daha önce gelir
sonuçta tasarruf yapmak için lpg taktırıyoruz, değil mi?
LPG ye karşı bi insan değilim bende aracımda lpg kullanıyorum
araştırdım fiyat performans olayı en cazip atiker geldi yani parasını çıkardıktan sonra tasarrufa gitmeye başlayacaksın benimki daha parasını çıkarmadı önceden aylık 150 liralık benzin kullanıyodum şimdi aylık 80 liralık lpg kullanıyorum sistemide 1200 liraya 10 taksit yaptırdım. yani 20-24 ay sonra ben kara geçmeye başlayacağım.
Bu hesabıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

yaklaşık 4 aydır ben kullanıyorum 10 aydırda kardeşim kullanıyo taktırdığımız günden başka servisine uğramadım

parça kadar önemli olan bi unsur daha var ustanın iyi olması.

bence kaliteli olabilir ama, benzinin pahalı olduğundan bahsediyosunuz yani maddiyattan dolayı lpg yaptırıyorsunuz.
1 yıllık yada 2 yıllık hesaplarsak
lpg fiyatı + sıralı sistem fiyatı bunu parasını kaç yılda çıkaracağımıza bakarsak bence sistemin fiyat performans durumu daha önce gelir
sonuçta tasarruf yapmak için lpg taktırıyoruz, değil mi?
LPG ye karşı bi insan değilim bende aracımda lpg kullanıyorum
araştırdım fiyat performans olayı en cazip atiker geldi yani parasını çıkardıktan sonra tasarrufa gitmeye başlayacaksın benimki daha parasını çıkarmadı önceden aylık 150 liralık benzin kullanıyodum şimdi aylık 80 liralık lpg kullanıyorum sistemide 1200 liraya 10 taksit yaptırdım. yani 20-24 ay sonra ben kara geçmeye başlayacağım.
Bu hesabıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

yaklaşık 4 aydır ben kullanıyorum 10 aydırda kardeşim kullanıyo taktırdığımız günden başka servisine uğramadım

parça kadar önemli olan bi unsur daha var ustanın iyi olması.

teşekkür ederim tecrübeni paylaşmıssın Berat, haklısınız da benım benzin tüketimim biraz fazla sanırım ben gecen ay 1000 ytl benzin yaktım sımdı onumuz yaz bunu da goz onune alarak bende 3-4 ayda lpg kendini amorti eder sanırım, bu sistemde okudugum kadarı ıle oyle ınce ayar falan yok aracın ecusu ıle uyumlu hale getırıp deger neyse onu gırıp montajı tamamlıyorlarmıs
ve montaj sonrasında da aracın motorunda lpg var ızlenımı veren hıcbır unsura rastlanılmıyormus bana cazıp gelen bu oldu o bakımdan kullanan bır arkadasımız vardır umudu ıle bu baslığı actım olmazsa sızın tavsıyelerınıze gore bır marka secıp takacagım araca. bunda performans kaybı ''0'' ve tasarruf oranı en az %50-60 gibi iddialı bir rakamdan söz ettiler ki bence mümkün değil o bakımdan kullanan bır dostumuzun olmasını ve yorumunu cok duymak ısterdım. ben de oyle bır yazıyorum kı adamlara on numara reklam oldu sankı, o bakımdan kullanan bırı varsa bır bılgı versın lutfen onu duymak ıyı gelecek

teşekkür ederim tecrübeni paylaşmıssın Berat, haklısınız da benım benzin tüketimim biraz fazla sanırım ben gecen ay 1000 ytl benzin yaktım sımdı onumuz yaz bunu da goz onune alarak bende 3-4 ayda lpg kendini amorti eder sanırım, bu sistemde okudugum kadarı ıle oyle ınce ayar falan yok aracın ecusu ıle uyumlu hale getırıp deger neyse onu gırıp montajı tamamlıyorlarmıs
ve montaj sonrasında da aracın motorunda lpg var ızlenımı veren hıcbır unsura rastlanılmıyormus bana cazıp gelen bu oldu o bakımdan kullanan bır arkadasımız vardır umudu ıle bu baslığı actım olmazsa sızın tavsıyelerınıze gore bır marka secıp takacagım araca. bunda performans kaybı ''0'' ve tasarruf oranı en az %50-60 gibi iddialı bir rakamdan söz ettiler ki bence mümkün değil o bakımdan kullanan bır dostumuzun olmasını ve yorumunu cok duymak ısterdım. ben de oyle bır yazıyorum kı adamlara on numara reklam oldu sankı, o bakımdan kullanan bırı varsa bır bılgı versın lutfen onu duymak ıyı gelecek

heman taktır arkadaşım bu kadar yol yaparsan 3 ayda parası çıkar
1000 ytl benzine vermişsin 500 cepte kalırdı

Teleflexi bir ara yurtiçi, yurt dışı kaynaklarda detaylı şekilde araştırmıştım. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Volvo ve Renault, Cadillac araçlarında bu sistemi kullanıyor. Kaputu açtığınzda kablo, boru karmaşası olmaması benim oldukça hoşuma gitmişti. Gaz yanma odasına daha yakın açıdan püskürtüldüğü için daha fazla verim alınıyormuş. Ayrıca enjektörlerin diğer markalara göre daha sessiz çalıştığı söyleniyor. Bunlar gibi daha bir sürü olumlu özelliği var.Şu an aracıma lpg taktıracak olsam ilk tercihim teleflex.

Geri