Telefeks lpg

iiilhami

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malüm benzin fiyatlarından dolayı bir araştırma yaptım Lpg dönüşüm kitlerini bir sıralamaya koydum
1. Sınıf

TELEFEKS - Hollanda 2000 ytl alt sınır
PRİNCE - Hollanda

2. Sınıf

Landi Renzo - İtalya siyah 1500ytl alt sınır
Brc - İtalya 1500 ytl alt sınır

bana fikir verirmisiniz

teşekkürler

ikisininde sistemleri farklı.önce hangi sistemi taktıracağınıza karar vermelisiniz.

prince derim :)

Alpacino ne gibi fark var aralarında...

Teleflex tavsiye ederim. Ben Atiker taktirdim, sebebi ekonomik krizden dolayiydi. (990 TL)
ama teleflex GFI sistemini cok arastirdim. taktiranlar ile konustum. herkes memnun. ve aracta cok delme islemi, kablo pisligi falan olmuyor. hatta, kimisi motora bakinca LPG oldugunu anlayamazlar diyor. net te sitesi var, baya bir aciklama yapilmis.
ama sunu da sakin unutma, hangi markayi taktirirsan taktir. en karar kildigin markadan sonra, taktiracagin yeri iyice arastir. usta cok onemli. bence markadan cok usta onemli.

omwl 890 tl 10 taksit sıralı sistem afyon da ekvator takıyor 2. sanayide

Arkadaşlar malüm benzin fiyatlarından dolayı bir araştırma yaptım Lpg dönüşüm kitlerini bir sıralamaya koydum
1. Sınıf

TELEFEKS - Hollanda 2000 ytl alt sınır
PRİNCE - Hollanda

2. Sınıf

Landi Renzo - İtalya siyah 1500ytl alt sınır
Brc - İtalya 1500 ytl alt sınır

bana fikir verirmisiniz

teşekkürler

telefex ve prins hollanda malıdır ve enjektörleri dahil olmak üzere tüm parçaları çok kalitelidir; kolay kolay arıza yapmaz; kalibrasyon gerektirmez; aracın ecusundaki bilgileri alıp lpg ye kendisi uyarlar,enjektörleri benzin enjektörü gibi monte edilir; bir kaç ek ayar gerektirebilir;brc ve landirenzo da kaliteli ürünlerdir fakat telefex ve prinse göre kaliteleri biraz daha düşüktür; brc de kendi enjektörünü kullanır ve çalışma sistemi de onlara yakındır; ancak burada enjektörden çıkan gaz fincan vasıtası ile hortum yardımıyla emme manifolduna gönderilir; landi renzo iki tip enjektör kullanır;bunlardan birisi bosch markadır ve kalitelidir; yine brcnin enjektörü gibi çalışır; ancak landi renzonun diğer enjektörü matriks ya da valtek tiptir; burada enjektör ucuna meme takılarak kalibrasyon yapılır; bence en mantıklısı meme kullanmayan tipte enjektörü olan kaliteli bir marka tercih etmektir; bunun yanında işçilik ve garanti de çok önemlidir;lpg yi taktırırken takan yerin daha önce aynı araca montaj yapıp yapmadığını ve hangi kiti kullandığını da araştırmakta fayda var bence....

prince derim :)

Alpacino ne gibi fark var aralarında...
telefleks gfi de enjektörler direk manifolda çaklıyor, bu da güç kaybını sıfıra indiriyor diyorlar ve ben de olsam telefleks takardım

tleflex gfi sistemi ile brc gibi klasik LPG sistemi arasındaki fark şudur; teleflexde manifoltu delip direk enjektörleri çakıyorlar.diğer klasik sistemlerde arada hortum oluyor.buda güç kaybına neden oluyor.

hımmm ben sıralı sistemlerin tamamının manifolda çakıldığını biliyordum

benim bildigim, sadece Teleflex GFI'de monifolta cakiliyor ve bu da cengiz abinin dedigi gibi, performans dusunu sifira indiriyor, hatta, benzin den cok performansli oldugunu soyluyen bile var.

Geri