Tekzip değil,Temenni...

şaka bi yana ne içkisi ne sigarası ne alkolü nede başka bişeyi vardır.tüm gençlere örnek olcak bir içim kendisi ooooo corsaDistorsiyon

Yüreğine sağlık kardeşim...

Şimdi farkettim,eksik bilgi var.Yani 'corsaDistorsiyon' ismi bir bileşimdir.
Distorsiyon kelimesi yabancı bir kelime olarak kullanılmıyor yani.Zaten kelime anlamının dışında,hece ve sembollerin bileşimi olan bir özel kelimedir.Ayrıca benim,fikrim belli,zikrim belli,üye adım Öz-TÜRKÇE 'Çakır Tunga Kağan' olsa ne olur? :) :) :)

yeri gelmişken bende nickimin anlamını açıklayayım.tavuklara bilhassa kanatlarına olan sevgimden ötürü ve bu işi fastfood zinciri olarak en iyi yapan olarak gördüğüm KFC yani Kentucky Fried Chicken firması bir etkendi ama tam olarak bu nicki kullanmamın nedeni değildi tam nedeni ise araştırmalarım sonucunda bu amerikan eyaletinin ismini verenlerin kızılderili olmasıydı ve kızılderililere çok sevgim var bilmioyrum neden.Ayrıca bu isim iroquois kızılderili dilindeki ken-tah-ten sözcüğünden gelmekteymiş ve anlamı yarının ülkesi demekmiş.Kim istemezki yarının ülkesinde yaşamayı :)
özür diliyorum Türkçe kullanmadığımdan dolayı :(

Burak seni şimdi banlamak gerek:)

beyler bu türkçe rumuz işine takılırsak içinden çıkamayız. Kaçımız türkçeyi hakkıyla kullanıyor ki bunu birbirimizi yerme meselesi yapıyoruz. Corsadistorsiyon arkadaş gayet güzel yazmış. biçoğumuzun hislerine tercüman olmuş.

beyler bu türkçe rumuz işine takılırsak içinden çıkamayız. Kaçımız türkçeyi hakkıyla kullanıyor ki bunu birbirimizi yerme meselesi yapıyoruz. .

Bende maalesef bu gruba dahilim.

Geri