Tekzip değil,Temenni...

sunu da unutmussunuz:

-yazdigi mesajlarin cogu hosgeldin,saol olup milletin ayni kelimeleri ifade etmek icin kullandigi resim ögelerine kafayi takip, agzina sakiz edenlerden uzak olsun forumumuz...

böyle yapıp hemen yıldız arttıranlara gelsin..:good:

bence yeni gelen üylere hosgeldin falan yazmaya gerek yok

Gördüğüm kadarıyla artık bu forumda da nerde çokluk orda .... atasözünün anlatmaya çalıştığı sorunlar başgöstermeye başlamış.Bu forum hakkında ilk defa içimden geldiği gibi yorum yapacağım.Ben yaklaşık 70 kişilik bir kadroyu yöneten bir yöneticiyim.3 yıl öncesi bu sayı 32-33 kişiydi.Çok fazla sıkıntı çıkmaz,insanlar da birbiriyle daha sık temas içindeydi.Fakat sayı arttıkça her katılan kişinin kişiliğiyle birlikte daha önce hiç yaşamadığım,karşılaşmadığım sorunlarla başeder buldum kendimi.Ben ekibimi böyle kabullendim ve çalışıyorum.Bu ekibe katılanları seçmek,ayrılacaklarıda seçmek benim elimde ve yetkim olduğu halde.
Şubat ayında bu foruma üye olurken duyduğum heyecanı şu an duymuyorum açıkçası.Artık sürekli bir tartışma ve gerilim yaşanır oldu.Belki bu hep böyleydi de ben farketmedim.
Tabiki her gün aramıza yenileri katılacak,renkli kişilikler olacağı kadar gergin kişilikler,çok bilgililer kadar çok silikler de olacaktır.Ama sonuçta bir forum bu.
Bende her yeni üyeye arada 'foruma hoşgeldin'mesajı attım.Ama yıldızımı arttırmak için değil,foruma yeni üye olanların 'aramıza hoşgeldin' mesajını alması için.Tıpkı benimde ilk üye olduğumda bakalım kaç kişi beni buyur edecek diye bildiğim için.
Bazen insanların bir konu hakkında hiç görüşü olmaz konuyu okur geçer,bazen kısa bir cevaptır fikri yada benim gibi aylarca bekledikten sonra uzun bir mesajdır böylesine.
Son sözüm eğer artık bazı konular artık rahatsızlık yaratıyorsa sorunların kaynağı araştırılsın ve gerekiyorsa önleyici kararlar alınsın,gerekirsede radikal kararlar.

-Arabası yokken varmış gibi davranıp manasız havalar atmaya çalışanların...

-Feminen nick'ler altında bayanmış gibi yorum yapan 'adam'ların...

-"Ben de varım" demek için gudik biçimler altında laf olsun,yıldız artsın diye yazan üyelerin...

-Açılan yeni konu başlıklarına ilk mesajı yazma isteğiyle, konuyu okumadan,anlamadan sallama yorumlar yapan üyelerin...

-Sağdan soldan bulup bir sey sandığı 3-5 tümceyi kopyalayıp yapıştırdığında kendini forum'un vazgeçilmezi sanan bilgi fakirlerinin...

-Kendini Türk oğlu Türk sayıp,sahip olduğu en değerli şey olan Dil'ine gerekli özeni göstermekten aciz olanların...

-Yazdığı tüm mesajların yarısından fazlasında sadece "surat ifadeleri"nin bulunduğu,yıldız meraklılarının...

-Yaşadığı an'a göre sürekli konulara yaklaşımını değiştiren olgunlaşamamış kafaların...

-Format'a uygun tanıtım yapmayan,hatta uyarıldığında bile umursamayan,sadece menfi davranışlı yeni üyelerin...

-Forum'u arz talep yönelmeleriyle işleyen bir ticaret merkezi olarak görüp kendine reklam yaparak rant sağlamaya çalışan "bizi bilmezler"in...

-Kendini üstün kılma amacıyla,sürekli son laf'ı söyleme eğilimi içindeki çoluk ve çocukların...

-Yaptığı yorumlardan ve yazı tiplerinden çok açık şekilde ortaokul-lise servislerinde araba muhabbetleri yapan biri olduğu belli iken,forumda yaş olarak 30'u,40'ı çoktan deviren yalancıların...

-Gerçeğe uygun olmayan ilanlar veren,müşteri çıktığında ise "satıldı" diyen kişilerin...

-Forum'a sadece psikosomatik bozukluğu nedeniyle ortalığı karıştırmak için üye olanların...

-Birden fazla üyelik alıp bastırılmış duygularını,eksikliğini ve ezikliğini kendince örtmeye çalışan 'deneme sürümü'(tırnak içinde) tiplerin...

-Daha birçok tanımı yapılamayan,akla gelmeyen sayısız kötülük peşindeki şer kişilerin FORUM'UMUZDA OLMAMASI DİLEĞİYLE...

Not:Bu yazı 26.04.2007 tarihinde hazırlanmıştır...(bkz 26.04.2007)

bırawo bunu sabitlemek gerek kesin olarak

:mad::confused::rolleyes::p

Eline sağlık, süper bir yazı...
Bunu sabitlesek site acılışına koysak nasıl olur acaba.

katılıyorum

bende kendime çekidüzen vermem gerektiğini anladım
saol hatırlattığın için

ellerine ve düşüncelerine sağlık tam yerinde tespitler etmişsin herkezin bunlara uyması dileğiyle...

fazla mesaj olunca nooluyo anlamış değilim sanki cebinize para giriyo.

ha bide şu var bazı üyeler anlamlarını bilmedikleri kelimeleri kullanıp komik duruma düşüyorlar.

bence profilde gözüken mesajlar kısmı gizli olsun sitede top poster diye bi kavram olmasın bence acaba ne gibi kötü yanları olabilir

Güzel ve yerinde tespitler
umarım sadece tespit edilmekle kalmaz.
bende yönetimin kişilere yaklaşımlarında biraz daha objektif olmalarını tavsiye ederim..

Geri