Selmlar forumd arattım ama istediğim sonucu bulamadım yeni aldığım 2006 odel astra h aracımın farları açıkken korna çalmadığını ve bazı fonksiyon tuşlarının çalmadığını fark ettim, internetten araştırmamda kronik bir opel arızası olduğunu gördüm, hemen yetkuttum fakat cime daha önce kelepçe takıldığı servis kayıtlarında görüldü, yani daha önce müdahale edilmiş ama arıza tekrarlamış, servis elemanı isterseniz randevu alıp bir gün gelin muhtemelen cim arızalı mail atım ücretsiz değişilmesi için yardımcı olmaya çalışırım dedi:
benzer sorunu yaşayan var mı acaba, cime kelepçe taktırıp aynı sorunu yaşayan. yetkili servisler tekrar değişim yaparmı ücretsiz yoksa boşuna uğraşmayayım mı?herhngi bir yere ail atayım mı?
özel srvisim 100 liraya halledebileceklerini söyledi ama karasızım. cevaplar için teşekkürler.
benzer sorunu yaşayan var mı acaba, cime kelepçe taktırıp aynı sorunu yaşayan. yetkili servisler tekrar değişim yaparmı ücretsiz yoksa boşuna uğraşmayayım mı?herhngi bir yere ail atayım mı?
özel srvisim 100 liraya halledebileceklerini söyledi ama karasızım. cevaplar için teşekkürler.