- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Bülent in dediği gibi birbirini tamamlayan ve destek olan çekirdek bir ekibin olması çok önemli. Birilerinin alıp götürmesi lazım. şimdilerde de iyi ama anladığım kadarıyla önceden daha bi action varmış. Zaten ben yaşını başını almış adamım, bu da bana yeter. 011zaaSting link' Alıntı:Harun hocam ben 2012 yılında şark Görevine gitmiştim dönem den sonra fazla giremedim siteye 6 ay oncede aracimi sattım simdiki durum nasıl bilmem ama önceki dönemlerde gece kuşları bile vardı forum da ayda bir buluşma olmadığı zaman kavga çıkardıton ton babalar kahvaltılar Beykoz'da mangal lar bizim zamanımızdan sonra daha büyük organizasyon oldu mu Bilmiyirum ama bundan sonra da yaparız Allah izin verirse
Sent from my iPhone using Tapatalk
harunhoca link' Alıntı:Evet Bülent in dediği gibi birbirini tamamlayan ve destek olan çekirdek bir ekibin olması çok önemli. Birilerinin alıp götürmesi lazım. şimdilerde de iyi ama anladığım kadarıyla önceden daha bi action varmış. Zaten ben yaşını başını almış adamım, bu da bana yeter. 011zaa