Tekleme Sorunu!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freddy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freddy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu sorunla başım beleda arabayı aldıktan 3 ay sonra tekleme sorunu başladı 2 kere orjianl delphi bobin değiştirdik 1 ay teklemedi sonra tekrar başladı arabada arıza lambası yanıyor ve kodlara baktığımda 1. silindirde hata 2.silindirde hata ve oksijen sensörü hatası veriyor.Aracı ustaya götürdüm bu araçta herhangi bir arıza yok dedi arıza lambasını söndürdü beni yolladı.Kısa bir süre sonra tekrar başladı artık arabayı satmayı düşünüyorum.Burdanda sonuç alamazsam satışa çıkaracağım aracı.
Şimdiden herkese Sonsuz Teşekkürler...

buji ve kabloyuda kontrol edin.Olmadı başka servise gidin usta normal demiş çünkü silindir ve oksijen hatasına

Arkadaşlar bu sorunla başım beleda arabayı aldıktan 3 ay sonra tekleme sorunu başladı 2 kere orjianl delphi bobin değiştirdik 1 ay teklemedi sonra tekrar başladı arabada arıza lambası yanıyor ve kodlara baktığımda 1. silindirde hata 2.silindirde hata ve oksijen sensörü hatası veriyor.Aracı ustaya götürdüm bu araçta herhangi bir arıza yok dedi arıza lambasını söndürdü beni yolladı.Kısa bir süre sonra tekrar başladı artık arabayı satmayı düşünüyorum.Burdanda sonuç alamazsam satışa çıkaracağım aracı.
Şimdiden herkese Sonsuz Teşekkürler...

Araç tüplü mü?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Arabının bakımı yeni yapıldı Triger bujiler kabloları yeni değişti sorun yine devam ediyor acaba carbon cleaner yaptırsam sorun çözülürmü Birde aracım aşırı derece çok yakıyor benzin dayandıramıyoruz bunun teklemeyle alakası varmıdır?

Araç Benzinli Hiç tüp takılmadı

Triger sente ayarı geldi aklıma birden.

Elektronik tarafında (Buji, Kablosu ve Ateşleme Bobini) orjinalleriyle yenilendiği halde bazı pistonlarda oksijen sensör hatası gelmesi Hava Emiş tarafında bir soruna işaret edebilir.
O yüzden bariz parça olan hava filtresi ve biraz daha az bariz olan (o Astra'da varsa) debimetre sensörünü kontrol ettirin

Ancak yakıt tüketimi ş.içi/dışı değerlerin yukarsındaysa Benzin Geliş tarafında da bir sorun olabilir, normalden fazla benzin gönderme gibi...
O yüzden benzin besleme hattında bulunan tüm parçaları kontrol ettirin.

Elektronik tarafında (Buji, Kablosu ve Ateşleme Bobini) orjinalleriyle yenilendiği halde bazı pistonlarda oksijen sensör hatası gelmesi Hava Emiş tarafında bir soruna işaret edebilir.
O yüzden bariz parça olan hava filtresi ve biraz daha az bariz olan (o Astra'da varsa) debimetre sensörünü kontrol ettirin

Ancak yakıt tüketimi ş.içi/dışı değerlerin yukarsındaysa Benzin Geliş tarafında da bir sorun olabilir, normalden fazla benzin gönderme gibi...
O yüzden benzin besleme hattında bulunan tüm parçaları kontrol ettirin.

Sürekli bobin yakıp duruyor artık bobin almaktan bıktım.Motorun ve silindirlerin kurum bağlamasından kaynaklanabilirmi tekleme?

Kardeşim ben bu sorunu Würth enjektör temizleyici le çözdüm.Bende de hiç silinmiyordu ve bobin değiştirince de düzelmedi.Ama bununla çözdüm.Carbon da yaptırabilirsiniz eğer kilometre fazla değilse.

Geri