Tekleme, Bilinmeyen Lpg Arizasi Olanlar Baksinlar:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lpg filtresi 10bin km de bi değşmesi gerekiyor arkadaşlarr

Valla arkadaşım benim lpg takılalı 30000 km oldu.3 defa gittim lpg takan servise temiz diye değiştirmediler.Adama yinede değiştir diyorum gerek yok diyor.Lpg'nin markası tartarini.

performans problemi mi yaşıyorsun.eğer problem yoksa uzun yola da çıkmayacaksan gerek yok bence

sorunun çözüldüğüne sevindim...
dediğiniz gibi Rabbim anlamayan ustaların şerrinden korusun...:D

aynı sorun

ben aracı aldığımda lpg üzerindeydi 2007 temmuzda montaj yapılmıştı, ben eylülde aldım fakat aldığımdan beri sürekli motor ışığını yakıyordu, lpgye geçtikten sonra belli süre 2500 ile 3000 devirde gidince yanıyordu, bir ay önce kendini lpg den benzine otomatik atmaya başladı servise götürdüm bi sensör değiştirdiler. ve filterininde değişme zamanı gelmiş dediler. onuda değiştirdiler. bidahada motor ışığı yanmadı. atiker takılı.

ben aracı aldığımda lpg üzerindeydi 2007 temmuzda montaj yapılmıştı, ben eylülde aldım fakat aldığımdan beri sürekli motor ışığını yakıyordu, lpgye geçtikten sonra belli süre 2500 ile 3000 devirde gidince yanıyordu, bir ay önce kendini lpg den benzine otomatik atmaya başladı servise götürdüm bi sensör değiştirdiler. ve filterininde değişme zamanı gelmiş dediler. onuda değiştirdiler. bidahada motor ışığı yanmadı. atiker takılı.

demekki bu olağan normal bir şey yani,dert etmenin alemi yokmuş.

Geri