Biz 18 ay yaptik bu nasil eşitlik![]()
babalarımızda 24 dedelerimiz 36 veya 48 ay yaptı canım Türkiye'm. askeriyede mantık arama lafı gerçekten çok doğru...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 18 ay yaptik bu nasil eşitlik![]()
ya iyide ekimde tek tip askerlik geliyo demişti beşir atalay bu adamların dediklerine kulak asmamak lazımbenim gibi aralıkta gidicekler korkmasınlar bize vurmaz 339 a da vurmaz
http://www.beyazgazete.com/video/2010/08/26/tek-tip-askerlik-tv8.html
Ben 1.5 sene önce Kd askerliğimi yaptığımda da bu söylenti vardı hala çıkacak
Tek tip askerlik saçmalığı çıkarsa yer yerinden oynar bu ülkede,4 sene üniversite okumuş adama 10 küsür ay daha zaman kaybı çok koyar,okumamış veya okuyamamış adama koymaz.Asker de zaten herkes eşit okumuş okumamış bakılmıyor,uzun dönemin de 20 gün banyo yapmadığını bilirim Kısa dönemin de,uzun dönemde yerlerden izmarit toplar Kısa dönem de,tek avantajı 6 ay yapılması başka da fark yok,bırakın da o kadar olsun.
Bedelli askerliğe eyw,polislere askerlik muafı eyw ama tek tip çok ama çok saçma olur
Bence Üniversite mezunuyuz diye kasım kasım kasılan Aöf mezunlarına Kd yi kaldırsınlar çok daha mantıklı olur.
Şuan bu söylentilerle psikolojisi bozulan arkadaşları çok iyi anlıyorum bir zamanlar bende kafayı yicektim,merak etmeyin yapar gelirsiniz sağ sağlim