Tek Tip Askerlik Geliyor mu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolun abla :) Yalnız bu 9 ay meselesi hemen olmaz astek kalkacak dediler uzun bir zaman oldu kalkmadı hemen dediklerine bakmayın bu bi kaç senede olabilir....

ben de katılıyorum sana Bülentcim.daha meclise sunulacak falan diyordu haberde zaten..öyle pat diye olacağını sanmıyorum...

ben askere gidene kadar inşallah olmaz bu

ben de katılıyorum sana Bülentcim.daha meclise sunulacak falan diyordu haberde zaten..öyle pat diye olacağını sanmıyorum...

yönetim oy kaybetmek istemez özellikle bu referandum öncesi... Kesin olsa bile 1 seneden önce cıkmaz.

katılıyorum ben de...ama askerlik çocuk oyuncağıymış gibi sürekli karıştırıp duruyorlar..zaten ellerinden gelse tümden kaldıracaklar da...bakma işte..

Son düzenleme:
Yok abla asla ve asla kaldıramazlar....Sistemi dahada iyileştiriyorlar bence çünkü bir sürü saçma şey dahada iyi oluyor örnek vereyim asteklik onun kalkması bence çok güzel.Burda neden diyeceksiniz şimdi 20 senelik bir başçavuşu düşünün adamın ortada 20 senelik askerlik ve iş tecrübesi var işler onun omzunda daha sonra bu adamın başına bir astek geliyor ne işten anlıyor nede askerliği sağlam ve o başçavuşu yetersiz tecrübeleriyle kumanda ediyor (ha bu her yerde olmasada var)... Bunu geçtim birde herkezin bildiği savaşan cephedeki gençler...3 ayda eğitilip doğuda çatışmaya giren gençler olmayacak buda çok güzel birşey...Yani ordudaki bu iyileştirmeler ordumuzu dahada güçlü yapacaktır buna ben inanıyorum...

umarım her şey dediğin gibi arzu ettiğimiz gibi olur...

Bence profesyonel askerlik olmalı.
Yurtdışında böyle. Adama işin ne diyosun, doktorum diyo,öğretmenim,mühendisim dediği gibi askerim de diyo.

Böylece tek bir yere odaklanır ve uzmanlaşır insan. Herkes kendi işinde uzmanlaştıgı gibi askerlikte de uzmanlaşılır.

bu arada Efecim senin sorununun da çözüldüğüne çok sevindim canım...

Geri