tecrübeli arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onder83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 97 model vectram var çok şükür memnunum artık arabayla birbirimize alıştık sonunda:) masrafları da kesti sağolsun..sorum şu: bu aracın yakıtı malum fazla.hafta içi her gün ortalama 100 km yol yapmam gerekiyor okula gidiş geliş için.sıralı sistem attırmam yönünde tavsiyeler aldım.sizce sıralı attırınca performans çok mu düşer kullanım nasıldır arızalar artar mı? şimdiden sağolun

sıralı sistem iyi bir servise yaptırılırsa performans kaybı olmaz ancak bunun bakımı sonra filitresi gibi aksamlar için servise gideceksin tabiki ama benim arkadaşım nedense çok sık gidiyor.....brc atiker zavoli ve bir çok marka var tabiki bunun için ben yerli den kaçmanı tavsiye ederim neden mi? ben kullanmıyorum fakat kullanan arkadaşlar onu söylüyor yine söylüyorum ben kullananların yalancısıyım belki de bizim mühendisler de iyisini yapmış olabilirler çalışma prensibini biliyorsundur heralde ilk başta benzinle çalışır motor ısınınca gaz a geçer

atiker i öneriyorlar servis sıkıntısı yaşamasssın diye..şimdi günde 90 km yol yapıcam sıralı taktırmasam altından kalkamam ayda net 200 lira karım olacak.ama taktırmasam acaba kafam daha mı rahat eder bilmiyorum ki satışta da kolaylık olur sıralı diyorlar

atiker i öneriyorlar servis sıkıntısı yaşamasssın diye..şimdi günde 90 km yol yapıcam sıralı taktırmasam altından kalkamam ayda net 200 lira karım olacak.ama taktırmasam acaba kafam daha mı rahat eder bilmiyorum ki satışta da kolaylık olur sıralı diyorlar

şimdi eskiden olsa motorda kurum oluyordu sıralının ilk çıktığı ve eski sistemlerde oldu bu...artık iyice geliştirdiler o yüzden düşünmene gerek yok satarken kolaylık olur tabiki.. sonuçta alan kişinin lpg masrafı olmayacak :)

:D doğru alanın masrafı olmayacak ama ben de sanırım 500 lira pahalı satıcam bu sebepten..o zaman taktıralım gitsin nasılsa 1 yılda parasını kurtarıyor.az değil ayda 1800 km yol yapıcam

o kadar çok yol yapıyorsan bir dakika bile durmadan iyi birşey taktır derim ben.. o yapacağın kar ile zaten çabuk kapatırsın taktırma parasını.. arada bi servislik durum olması da gülün dikeni olur.. çok yol yapıyorsun lpg ile bir sürü para cebine kalır.. yazık yani benzine giden paraya..

evet ben de aynını düşündüm.yoksa benzin iyiydi sıralıya oldum olası soğuk bakmıştım ama mecburiyet oldu şimdi bi yerde..bir de kaskoluydu şimdi ekleme mi ne yapacaklarmış hayırlısı

arkadaşlar aracın pelse BRC taktır diyor bir çok kullanıcı..sizler ne dersiniz ben atiker düşünüyordum ama brc mi taktırsak..rampa çıkıcam genelde ve istop etme problemi çokmuş atikerde

ben brc kullanıyorum çok memnunum ama burada asıl önemli konu montajın iş bilen eller tarafından yapılması.

peki bunu nasıl anlıcaz..yani şans işi mi? ben nasıl böyle bir risk alıcam bilmiyorum ki? bi yerde gördüm adam sık sık istop ediyo yazmış..ben rampa çıkıcam neredeyse devamlı böyle bi sorun brc de hiç oldu mu hocam? ve kaça takıyorlar

Geri