//Tecrübe Ettim//

blackhawk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar son bir kaç gündür uğraştığım opelimciğimi yaptırma işini paylaşayım istedim.Başka arkadaşlara belki tecrübe olur diye.Tampon çıkma buldum,far çıkma buldum ama ikisi de çok güzel yalnız deli bir para verdim. 320 tl ye mal oldu.Ustayı da götürdüm o beğendi. Artık iş ustaya kaldı.Bana bayram kazasının maliyeti 1300 liraya geldi. pişmanlığım kasko yaptırmadığım oldu...

fiyat yüksek geldi bana .

Biraz yüksek oldu tecrübesizliğimin cezasını paramla ödedim gibi oldu.

Almanız gereken mesajı almışsınız. Kasko gerçekten çok önemli. Bizim toplumumuzda ''Bişii olmaz'' mantığı hakim ve sonradan dizlerimizi dövüyoruz maalesef. Biraz para gidiyor ama kafanız rahat oluyor. Üstelik kaza yapsanız bile hasarsızlık indiriminizin etkilenmediği ''çift hasar koruma'' gibi çok az bilinen güzellikleri de var... Herkese kasko tavsiye ederim.

Kaskoya canım kurban aslında yaptıracaktım ama ha şimdi ha biraz daha dursun derken aksattım ilerde bakarım diye yaptırmadım. Bana kat kat fazlasına rastladım en önemlisi hepsini bilemem ama benim karşılaştıklarım için diyorum üç kağıtçı sanayi ustalarına paramı yedirdim. Memnun muyum? Nerdeyse arabamdan soğuttular beni ve şu an onların hatalarını düzelttirsem rahat 1000 tl harcamam lazım

Bendende naçizane bir tavsiye aracınıza kasko yaptıracağınız zaman bulunduğunuz yerdeki opel servisi ile anlaşması varmı yokmu onu araştırıp öyle kasko yaptırın. Aksi takdirde aracınızı serviste yaptırmanız zor oluyor bir dünya sorun çıkıyor. En iyi kasko opel servisi ile anlaşması olan kasko diyorum...

Teşekkür ederim mantıklı bir yaklaşım bu işler tamamen tecrübe işi ve birde opelim nete teşekkür ediyorum. Sağolsunlar sayelerinde çok önemli paylaşımlar yapıyoruz.

Geri