Tech2 ile EGR iptali

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mekanik egr ıptalı yaptım fakat tech2 ıle de egr yı ıptal etmek ıstıyorum cunku arıza verıyor zaman zaman. egr arızası. op com ıle baktım fakat nasıl ıptal edebılırım bulamadım. acaba mekanık olarak ıptal edılmış egr , elektronik ortamda da ıptal edılmesı gerekırmı. 1.7 dti için ustalarımıza soruyorum. tesekkurler.

Çok güzel bir soru.Bunun cevabını bende merak ediyorum.Benimde aracım 97 Corsa GSI.Yarın öbür gün EGR iptalinden sonra arıza lambası ile hiç karşılaşmamak adına böyle birşey yapabilirmiyiz?

Saygılar...

ünemlii soruuuuu

benimde iptal ama arıza ışığı hiç yanmadı.mehmet gazihan sadece ben iptal edebilirim diyordu bi msj at istersen

neden sadece o ıptal edebılırmış anlayamadım. kör conta takıyorsun bıtıyor olay. benım demek ıstedıgım tech2 den bunu elektronık ortamda ıptal edıp, manıfoldu da guzelce bır söküp kurumlardan arındırmak. bırdaha da doldurmamak.

önce 1.33 opcom kullanmalsın. orda blok ölümlerinde reset var. emin değilim ama egr iptali de vardır. motorun blok ölçümlerinde olmalı. inactive veya disabled yap

egr iptal ettirmenin ne gibi faydaları var acaba

performansta azda olsa yukselme birde dizellerde özellikle kurum baglamanın önüne geçiyor.

neden sadece o ıptal edebılırmış anlayamadım. kör conta takıyorsun bıtıyor olay. benım demek ıstedıgım tech2 den bunu elektronık ortamda ıptal edıp, manıfoldu da guzelce bır söküp kurumlardan arındırmak. bırdaha da doldurmamak.
kör contayı herkes takar benim dediğim zaten beyinden iptali sadece ben yapabilirim diyor

yani burdan alınacak cevap; evet tech2 ile yapılabılıyor. mehmet usta da bunu hakkıyla yapar. bumudur?

Geri