Tech2 cihazı ile ilgili acil bir sorum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yarın vectra b'mizi servise götüreceğim.Yaptıracağım bazı şeyler var ama benim sormak istediğim tech2 cihazı ile kadranı sonuna kadar çıkartmayı acaba her tech2 cihazını kullanan biliyormudur?Bilmiyorsa acaba nasıl yaptırabilirim.Bu tech2 menü şeklindeyse tarif edermisiniz?Yarın servise gideceğim için hemen yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yokmu arkadaşlar

kadranı sonuna kadar çıkarıp napacaksın ki?

birazdaha detaylı acıklama yaparsan yardımcı olma şansım var

usta arkadaş diyorki gecen gün tech 2 ile bir konu acıldı ordada musa dedii kadranı sonuna dayayabiliyorum tech2 ile filan diye bahsetti arkadaşta onu ögrenmeye calısıyor kadranı sonuna dayayıp resim cekicek sanırım;)

kesin resmii cekecek benim fikrimdi buuuuu:)

Evet resmini çekecektim bugün gittim usta biraz uğraştı ama öle bir özellik olmadığını söyledi.1-2 gün içinde tekrar gidicem.Bu işlemin nasıl yapılacağını hangi prog kullanılacağını hangi menüye girileceğini vs anlatırsanız sevinirim.

tech2 ile yapıtosun ama kadranı sona kadar dayayamazsın.tech2 den gövdeye girecek ordanda cihaz menüsüne.daha sonra da ecu kontrol menüsünden istediğini yapabilirisn

tech2 ile yapıtosun ama kadranı sona kadar dayayamazsın.tech2 den gövdeye girecek ordanda cihaz menüsüne.daha sonra da ecu kontrol menüsünden istediğini yapabilirisn
bence de foto çekecek sonra avatara yerleştirecek ama gerçek gibi olmaz tabii heyecan olması gerekirr.:D :kop:

Geri