Tech 2 bunu yapabilir mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tansu ustam! bugun opel servis e gittim
malum CIM modulunu degiştirdiler
bu kilit olayı ile ilgili talebimi yineledim
iki ustamızı da seferber edip (bizzat kendisi de benimki ile aynı araca sahip olmak uzere ''ben de kendime yapardım diyerek'') bu işlemin astra H lerde, arac kontrol modulu denilen bir parca olmadıgı için, yapılamadıgının ( bu parcanın vectra c ler de ve yeni corsalarda bulundugu için bu araclara uygulanabilirliginin bulundugunu ) beyanını verdiler
ben de yapıldıgını idda ederek ( sana guvenerek ) inatlaştım
onlar da hangi servisin nasıl bir program guncellemesi yaparak bu işlemi gercekleştirdigini ogrenmemi bunun sonucunda uygulanabilirligini test ederek seve seve benim aracımda modifikasyonu ucretsiz olarak gercekleştirebileceklerini soylediler
Şimdi Tansu ustam senin gorevin ( tabii eger kabul edersen ) bu ufak ayrıntıyı benimle paylaşman, ki gercekten astra H lere uygulanabiliyorsa, ve beni servis karsısında mahcup olmaktan kurtararak mesut bahtiyar etmendir
Ayrıca 10 km hıza ulaşılınca otomatik olarak devreye giren merkezi kilitleme işleminin opel tarafından guvenlik gerekcesiyle araclardan kaldırıldıgını bu yuzden de uygulanmasının soz konusu olmadıgını soylediler
uzuuuuun lafın kısası konustur ustalıgını da bana bir fısıldayıver
bu iş biraz da gurur meselesi oldu...
yardımların ve de sabrın için şimdiden teşekkur eder iyi forumlar dilerim!

tansu ustam! bugun opel servis e gittim
malum CIM modulunu degiştirdiler
bu kilit olayı ile ilgili talebimi yineledim
iki ustamızı da seferber edip (bizzat kendisi de benimki ile aynı araca sahip olmak uzere ''ben de kendime yapardım diyerek'') bu işlemin astra H lerde, arac kontrol modulu denilen bir parca olmadıgı için, yapılamadıgının ( bu parcanın vectra c ler de ve yeni corsalarda bulundugu için bu araclara uygulanabilirliginin bulundugunu ) beyanını verdiler
ben de yapıldıgını idda ederek ( sana guvenerek ) inatlaştım
onlar da hangi servisin nasıl bir program guncellemesi yaparak bu işlemi gercekleştirdigini ogrenmemi bunun sonucunda uygulanabilirligini test ederek seve seve benim aracımda modifikasyonu ucretsiz olarak gercekleştirebileceklerini soylediler
Şimdi Tansu ustam senin gorevin ( tabii eger kabul edersen ) bu ufak ayrıntıyı benimle paylaşman, ki gercekten astra H lere uygulanabiliyorsa, ve beni servis karsısında mahcup olmaktan kurtararak mesut bahtiyar etmendir
Ayrıca 10 km hıza ulaşılınca otomatik olarak devreye giren merkezi kilitleme işleminin opel tarafından guvenlik gerekcesiyle araclardan kaldırıldıgını bu yuzden de uygulanmasının soz konusu olmadıgını soylediler
uzuuuuun lafın kısası konustur ustalıgını da bana bir fısıldayıver
bu iş biraz da gurur meselesi oldu...
yardımların ve de sabrın için şimdiden teşekkur eder iyi forumlar dilerim!
servis müdürü soyadı ERDUMANMI biliyormusun

ustam inan bilmiyorum
ama sen anlatıverirsen binecem tepelerine

tansu ustam bir telefonla halleder sen kafani takma:)

Biraz geç bir cevap ama olsun yine de vereyim dedim. Bugün Corsa C aracıma o dediğin özelliği tech2 ile yüklettim başka hiçbir şeye gerek olmadan. Arabayı kilitlemek için basılı tuttuğun zaman camları da kaldırıyor. Bu özellik tech2 deki müşteri bilmemneleri kısmından diil de onun bi üstündeki kontakla ilgili bölümden yapılıyo. Konfor kapatması diye bi seçenek war.

Geri