Tech 2 bunu yapabilir mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fellatore

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra c lerde ilk basış da sofor kapısı+ ikinci basışta tum kapıları acan merkezi kilit sistemli kumanda var

bunun aynısı tek seferde tum kapıları acan astra h lerdeki merkezi kilit sistemine tech 2 yardımıyla uyarlanabilir mi?(parca tak-sok olmadan)

Aynı şekilde astar h lerde bulunan kumadanın tusuna BASILI TUTUNCA kaldırılıp-indirilebilen camlar sadece tek bir basma ile ( basılı tutup aracın başında dikilmeye gerek kalmadan) kaldırılabilir ve ya indirilebilir bir duruma getirilebilir mi? Bir nevi harici baglanan CAM KALDIRMA MODULLERİ nin işini ufak bir program modifiyesi ile yapar hale gecebilir mi?

Fantazi yaptım biraz ama hakikaten uyuz eden ozellikler bunlar...

Konu Acmadi Galİba Sİzİ Ama Cooook Onemlİ Sorunlar Bunlar
Hayati Kolaylastiran Pratİk Cozumlerİ Vardir İnŞallah

Tansu Ustaaa...
Sen Bİlİrsİn Boyle Muallakta Kalan Sorularin Cevabini

kapı açma işini yapar ama cam kaldırma ve indirme işini yapmaz çünki tuşa basıp kendiliğinden kapanıp inen özellik araçta yokk ve bunuda tech2 yapamaz ok

Allah Razi Olsun Be Ustam
Tak Tak
Aninda Cevap
Pekİ O Kİlİt İŞİnİ Nerede Yaptiracaz
Servİse Ne Dİyecez De Kandiracaz
Olmaz Deyİp Salliyolar Da

en güzeli modül taktıracan cam için

modulsuz olmaz mı bu kilit işi
sofor kapısı ayrı kalan kapılar ayrı acılsa gene yeter
beklemeye devam aracın basında
camlar kalksın diye

modulsuz olmaz mı bu kilit işi
sofor kapısı ayrı kalan kapılar ayrı acılsa gene yeter
beklemeye devam aracın basında
camlar kalksın diye
arkadaşım tech2 ile kapıları ayarlayabilirsin önce sol ön kapı açılır sonra diğerleri ayrıca aracı çalıştırp 10 km hıza ulaştığındada kapıları otomatik olarak kilitler kontağı kapayınca tüm kapılar açılır, fakat cam kaldırma kilitleme tuşunu basılı tutma yardımı ile olur ama eğerki sen ben basılı tutmak istemiyorum kilitledğimde camlar kapansın istiyorsan modül taktırcan başka yapacak bişey yokk.

saolasın ustam da
opel bursa yuce hunkar otomotive gittim soyledim senin dediklerini olmaz oyle sey modeli tutmaz vectra da var diye sana da olacak diye bir kural yok gibi zırvaladılar Kısacası el atmak istemediler yok bolge muduru cok sıkı imiş bir sorun olursa ugrasamazmış dedim yazın imzalayım ben yaptırdım diye ama ikna edemedim beyfendileri
sayende yapıldıgını ogrendim ya sisiririm kafalarını

arkadaşım tech2 ile kapıları ayarlayabilirsin önce sol ön kapı açılır sonra diğerleri ayrıca aracı çalıştırp 10 km hıza ulaştığındada kapıları otomatik olarak kilitler kontağı kapayınca tüm kapılar açılır, fakat cam kaldırma kilitleme tuşunu basılı tutma yardımı ile olur ama eğerki sen ben basılı tutmak istemiyorum kilitledğimde camlar kapansın istiyorsan modül taktırcan başka yapacak bişey yokk.
bunu vectra b lere de uyarlayabilir miyiz acaba.bende kilitlemek için çıkıntıyı indirmek gerekiyor şahinler gibi:mad:

bunu vectra b lere de uyarlayabilir miyiz acaba.bende kilitlemek için çıkıntıyı indirmek gerekiyor şahinler gibi:mad:
malesef olmuyor sizin araca alarm şart

Geri