Tebrik ediyorum !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asimen71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asimen71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün pendik atm yi arayıp '' corsa cdtı aracıma periyodik bakım yaptırmak istiyorum,maliyet çıkarır mısınız?'' dedim.servis danışmanı 800 tl civarı tutar dedi.
en pahalısından filtreleri ve yağı hesap ediyorum 300tl yi geçmiyor malzeme.demekki 500 tl de işçilik tutuyor.kör tuttuğunu sever prensibi ile çalışan
opel atm yi tebrik ediyorum.

Maşallah ne fiyat çıkarmışlar.heralde paradan sıfır atildigindan haberleri yok.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değişecek şeyleri söyledi mi?

Ekstra olarak, V kayışı, antifriz, fren hidroliği, kızdırma bujisi vs. olsa bir nebze de.

Diğer türlü yağsız kazıktan hallice fiyat çekmişler.

kac bın bakımı dedınız ? buyuk ıhtımal onlar yag yag fılıtresı ıle kalmazlar bı ton extrdan degısımde yaparlar 800 tl nın ıcınde hatta 800 tl yıde aşar kesın..

O paraya:

Orijinal OPEL GM filtreler + Castrol yağ ile 3 bakım yapılır.

Filtreleri BOSCH + Yağı yine Castrol marka kullanırsanız 5 bakım yapılır...

Gerisini siz düşünün...

Aramiza hos geldiniz :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ODAK ne diyor bu duruma?

Bundan önceki aracım hyundai elantra idi.onun bakımlarını malzemeleri alıp kendim yapıyordum.yağı rahat boşaltabileceğim bir kanal bulup hallediyordum bakım olayını.bu aracımda da öyle yapacağım sanırım :bir: birde komple bakım setleri var n11 ve ogm de.buralardan setleri alsam sıkıntı olur mu? markasız ürünlerden bahsetmiyorum.bosh yada gm setleri

Son düzenleme:
Ben 1000 liraya triger dahil bakım yaptırmıştım geçen yıl 307'me. Peugeot'u seviyorum ben yaa :)

Fikir olması açısından 2 ay önce A3 1.6 aracıma

- 5 litre yağ 10w40 (Castrol magnatec) 110,00TL
- Yağ,Hava ve polen filtreleri (Orjinal Mahle Marka) 65,00 TL olmak üzere toplam 175,00 TL verdim

Eğer garanti sıkıntınız yoksa özel servisleri tercih edebilirsiniz.

Geri