tc düğmesi anti patinaj sistemi yani düğmeği bastığında göstergede TC işareti yanar o zaman devre dışı kalır ışık sönük iken sistem devrededir. Yani Aracın Patinaj Çekmesini Önler. Sistem nasıl çalışır örnek olarak açıklarsak, sol teker asfalt da sağ teker ise çamurda gidiyor ve sağ tekerin hızı sol teker göre daha yavaş olduğu durumda abs devir sensörleri sağ ve sol tekerlerin dönüş hızlarını aynı sabit duruma alır ve aracın kaymasını ve savrulması önler. Yani İki tekerleğe de eşit güç vererek tekerleklerin boşa drönmesini engeller...
Bunu forumda okudum da ben bi yanlışlık yokmu acaba patinaj çektigimde yanıyor benim arabada birde manuel istedigim zaman ama yukarıda yanarsa devre dışı kalır diyor anlamadım sorun beniim araçtamı yazıdamı bi hata var kütfen acil yardım....
Bunu forumda okudum da ben bi yanlışlık yokmu acaba patinaj çektigimde yanıyor benim arabada birde manuel istedigim zaman ama yukarıda yanarsa devre dışı kalır diyor anlamadım sorun beniim araçtamı yazıdamı bi hata var kütfen acil yardım....