tavsiyerinizi bekliyorum

kimsenin bir fikri yokmu arkadaşlar

Satmada bana ver :). Hayırlısı olsun İlker. Dikkat edersen kimse fiyat hakkında yorum yapamıyor. Piyasa öylesine durgun ve anlamsız ki insan ne diyeceğini bilemiyor. İkinci el arabalara para yok diye burun kıvıranlar gidip sıfır araç almaktan da aşağı kalmıyorlar. Normal şartlarda rahatlıkla 15.000 lirayı zorlayacak bir araç. Hayırlısı diyelim.

Bende bu aralar bir opel arıyorum fakat bulamıyorum.
Fakat hatchback arıyorum.
1999 ve 2001 arası temiz aracı olan varsa param hazırdır.

ne yaptın sen abi ,15-16 bu araç. :)

fiyat güzel fazla oynatma

dun akşam bi vatandaş arıyor 2 çocuğu varmış akciğer hastası onları ayda 1 ankaraya hastaneye götürüyormuş oksijen tüpleri ni ve cihazları taşımak için statıon araç arıyormuş beni aradı durumunu izah etti bi apartmanda kapıcılık yapıyormuş borç harc biraz parası varmış 12 milyara benim arabanın duz olanını bulmuş sen son ne yaparsın dedi bende adamın halini göz önune alarak sana 13.400 yaparım dedim bana çok gelir usta dedi 12.5 falan desen dedi alırdım dedi onun için kafama takıldı acaba ben mi fazla fiyat yazdım dedim kendi kendime bi sorayım dedim

İlker abi 12.5 a verme bence..Bizim 94 bile hertürlü 9 9.5 a müşterisi var.Tabiki karar senin abi..

yok zaten vermem şu piyasa sartlarında 13.5 tan aşağı vermem

dun akşam bi vatandaş arıyor 2 çocuğu varmış akciğer hastası onları ayda 1 ankaraya hastaneye götürüyormuş oksijen tüpleri ni ve cihazları taşımak için statıon araç arıyormuş beni aradı durumunu izah etti bi apartmanda kapıcılık yapıyormuş borç harc biraz parası varmış 12 milyara benim arabanın duz olanını bulmuş sen son ne yaparsın dedi bende adamın halini göz önune alarak sana 13.400 yaparım dedim bana çok gelir usta dedi 12.5 falan desen dedi alırdım dedi onun için kafama takıldı acaba ben mi fazla fiyat yazdım dedim kendi kendime bi sorayım dedim
Kimsenin günahını almak istemem ama acitasyonlara kanma derim. Koca İstanbul'da hastane kalmamış da Ankara'ya gidiyormuş. Bir tanıdığım garibanım ayaklarına yatıp araba alırdı. Bir iki ay sonra karla satardı. Satarken de resmen arabayı soyardı. Evinde bir ara 6-7 tane trafik seti vardı. O kadar trafik seti ne işine yarayacaksa?

Geri