tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun/kısa şase kararını vermek için bazı kriterler olmalı. Mesela uzun şaseli araçlar yoğun şehiriçi trafiğinde kullanılırken, dar yerlere park edilirken sıkıntı yaratıyor. En önemlisi uzun şaselerin yolcu sayısı fazla olduğu için trafik sigortaları daha pahalı oluyor. Kısa şase bu durumlarda avantaj sunuyor. Tabii bir de aile kalabalıksa o zaman tercih uzun şaseye doğru kayıyor. Motor bakımından ben her zaman güçlü olanı tercih ederim. Güç demek güzel performans demek ama bu durumda da yakıt tüketimi artıyor. Yani araç az yaksın, çok fazla performans istemem denirse küçük motor yeterli olur.

Ben de 2.5 TDI öneririm..Emre Abi ye katılıyorum bu konuda..Şirkette defalarca 2.0 TDI olanı kullandım..İsteksiz gidiyor..Ağır yük taşımayacaksanız ve tabi vergisi sizi zorlamayacaksa 2.5 TDI derim :good:

her nekadar yük taşımıyacağız dediysemde ister istemez taşınır.an fazla 1 1.5 ton olarak yük taşınabilir sonuçta esnaf aracı denk geldimmi her türlü malzeme taşınır.k belgesine gelince diğer araçlarda var ama bunuda kaydettirebilirmiyiz bilemiyorum.

Geri