Tavsiye ve Yardıma İhtiyacım Var

Normalde 26 yaşındayım ama kimlikte küçüğüm. Köy okullarinda kadrolu idareci çok lüks bir durum. 1 yıllık öğretmenim ve mecburen de müdür vekilm:)

anladığım kadarıyla sınıf öğretmenisiniz?

Ford fiesta, opel corsa olabilir..Gazın hatta benzinin litre fiyatı düşünülürse ikamet ettiğiniz bölgede, benzinli 1.2 1.4 araçlar da kullanılabilir..Gazlı şart değil ancak ekmeği yenmemiş bir dizel almak için de bütçenizin az biraz daha aşılması gerekiyor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-klimali-full-fieasta-orjinal-130400007/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-corsa-1.4-gls-lpgli-klimali-131801372/detay

Rast gelsin..
benzinin lt si 5 lira ve günlük 70 km yol gideceğim. Maddi olarak kaldıramam. Nette gördüğüm fiyatlar temiz araç fiyatı değil anladığım kadarı ile. Peki ne kadar bütçe ayırmalıyım ortalama?

km olarak pek sanmıyorum o fiyata olsun. km ile oynanmış olma ihtimali çok yüksek 200 bin km üstüne alabilirsiniz bence. en iyisi yine b segmenti lpg'li araç öneririm ben.

Anladim. Peki km ile oynandığı anlaşılmıyor mu?
Suan birkaç araç var Nette km olarak uygun olan. Anlamak mümkün olmaz mi serviste falan?

Tek kapı 206'lar (van olanlar) bulunabilir, güzel de iş görür, yakıtı gayet makuldür. Yeter ki hor kullanılmamış olsun.

Bence o fiyat aralığında dizellerden uzak durun. 160.000 km'deki bir dizel hatta 206 çok baş ağrıtabilir. Bence dizelden vazgeçin, LPG'li alın. O fiyatlarda sorunlu bir dizel alacağınıza, sorunsuz bir LPG'li alın. LPG'nin sıcaklarla nasıl bir ilgisi varmış anlamadım. LPG kitinin montajı, ayarları düzgün yapılmışsa değil Mardin, Arabistan'da dahi kullanılır.

Corsa, Fiesta, Polo, Clio, Albea, Palio v.s. olabilir. Sizin yapacağınız şey, öncelikle aracın temiz olduğundan emin olmak. Sonra az yakmasını önemseyin. Palio, Albea tenekedir falan diyenler olacaktır. Aşırı sürat yapmazsanız hepsinden memnun kalırsınız. Temiz araç bulursanız kulağınızı tıkayın alın. Dediğiniz fiyata hangi aracı alırsanız alın, bazıları beğenecek, bazıları beğenmeyecektir ve üç aşağı beş yukarı saydığım bütün araçlar aynı işi görecektir.

ığdırda 3 sene görev yaptım o motor bitiktir nahcıvan mazotu pistonları sünger gibi delik deşik yapıyor:(

Ben de İgdirliyim. Dedigin doğru ama şöyle bir artisi var. Tanıdık eliyle olacak alırsam. Adamla da görüştüm telefonda motorun ağır bakımları yapildi dedi.kendi kardeşinin arabası, model yükseltmiş. Bilirsiniz küçük yer olunca yalanı dolani çok olmuyor yüz yüze bakılacak diye. Yanılıyor muyum?
Bir de lpg diyor arkadaşlar. Benim kredi borcum var yakıtın çok gitmemesini istiyorum çünkü maddi durumum kaldırmaz suan. Az yakacak lpg li araç tavsiyen var mi?

kefillik parayı alıncaya kadar olur işin içinde para olunca herşeyi sağlam yapmak gerek. Arkadaşların söylediği gibi dizel motorun bakımı arızası ağır olur motordan kesin emin olmak gerek. Fiat uno çok ucuz bir okadar basit bir otomobil hiç zorlanmadan alabilirsiniz. Ama 14000 lira civarı bütçe varsa ben corsa derim sağlamdır kazalarda diğer araçlara göre sizi daha iyi korur lpg li çoktur hatta otomatik bile bulabilirsiniz. Tamamen kendi adına konuşuyorum o ilandaki peguet otoya asla para vermem ama siz aracı çok iyi biliyorum diyorsanız bişey diyemem. Ayrıca çok aceleci davranmayın mutlaka temiz bir araç karşınıza çıkar.

Geri