Tavan lambasının açık kalması

kenan bey böyle bir özellik varmı bilmiyorum varsa bu özelliği nasıl caliştıracagız acaba

Bu özelliğin nasıl çalıştıracağımızı ben de bilmiyorum. bundan önceki astra arabamda ders çalışırken tesadüfen öğrenmiştim bu özelliği...

Dün bu yazıyı okudum Dün akşam 19:00 gibi iç lambayı açık brakıp parkettim
Sabah 09:00 gibi gidip aracı açtım tek marşta aldı.

Benimde bildiğim uzun süre açık kalırsa kendisi kapanıyor.

Bilgileriniz için herkese teşekkürler

Bu özellik eski modellerde yok. 1991 modelde otomatik kapanma yok ama, 1998 model olan aracımda var.

cumartesi gunu soguk yagmurlu gunde cd calari acik birakmistim..2 saat sure ile acik kalmisti....ve araba calismadi...ekran isiklarina kadar hersey sondu..mars sesi bile yOktu..sonra takviye yardimi ile calistirdim..3 gundur sorunsuz kullaniyorum..ama en kisa zamanda baktircam ! arac 2006 model astra cdti

Öncelikle herkese iyi günler
1999 model opel astra cd arabam var.3 gün önce tavan lambası 10 saat kadar acık kalmış arabaya tekrar bindiğimde calışmadı.Usta getirdim takviye yaptık çalıştı, akü boşalmış dedi.arabanın aküsü delbi iki bucuk yıllık bu olaydan sonra aküye baktırdım ölçüm yaptılar aküde sorun yok dediler.
Sorunum şu bu kadar kısa sürede tek tavan lambasında akü boşalırmı acaba.Şu anda sorun yok çalışıyor.Fikirleriniz içn teşekkürler.( acık kalan sadece arkadaki tavan lambasını bir tanesi)

arkadaşım aklıma takıldı niye bu otomatik kapanma çalışmamış.
arabayı stop ettiğinde anahtarı alırken kontak kendini geri atıyormu ???
eğer atmıyorsa anahtarın alındığını anlamayabilir araba ve elektrik sistemini kesmeyebilir.. ?
sadece bi fikir bu benimkisi

bildiğim kadarıyla arka tavan lambasının yanması için arka kapının açık kalması lazım arka kapılardaki müşür arızalı olabilir mi acaba

Geri