Tavan kaplaması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cortez

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın tavanını kaplatmak istiyorum.Bildiğiniz güzel biryer var mı?

Kaliteli yapan yer bulmak lazım bazıları gelişi güzel yapıyo sırıtıyo rengini güzel ayarlamak lazım
Bende mi düşünmüye başlasam bu işi :)

evet bazı arabalarda çok basit duruyor bazılarından çok kaliteli ve göze hoş geliyor.bence sen kesin yapmalısın en çok yakışan renk beyaz :)

Kaliteli yapan yer bulmak lazım bazıları gelişi güzel yapıyo sırıtıyo rengini güzel ayarlamak lazım
Bende mi düşünmüye başlasam bu işi :)

yunus benim ustaya gidelim istersen ugur un arabaya bak isciligi begenirsen gidelim :) gerci senin tanidigin ustalar vardir ama ben yine de soyleyim dedim :)

bence cok guzel oluyo ama benim araba siyah oldugu icin yaptiramiyorum :)

istanbulda böle bir usta yokmu? :D

Artcar maçka da bende bu aybaşı aracımı verip tavanı alcantara yaptıracaktım.Ama şanzuman sorunum biraz dengemi şaşırttı.Web sitesini mutlaka inceleyin.Benim iş bir 15 gün rötar yapacak sanırım.

protac ıyı bır fırmadır ama uçtular fıyatları. 3 sene once tavan kaplatıcam deyınce o nedır kı dıyolardı.

arkadaşlar bu fikir benimde aklıma yattı,kocaelide bu işi yapan varmı.ben araştırdım bu işi bilen yok.varsada bana rastgelmedi.

Sizin arabanızın rengi çok güzel ve yakışcağını düşünüyorum ;)

evet protac çok başarılı bu işte caddede gördüğünüz gtr 01 plakalı yeni nissan gt-r ı gri denn siyah - beyaza komple kapladılar bilmeyenler anlamıyo.. ama üst kaplama konusunda arıyıp bi fiyat alın derim karbonda yapıyolar.

http://www.protackaplama.net/8/tavan-uygulamasi.html

Geri