Tavan Kaplama Hakkında

servis çok para çekiyor yaaa :D ayrıca çevirmede kıl bi polis can yakabilir :D

Aynen öylede servisten fikir almak iyi olur yinede.Polisler yakmaz can ya:)

Sıkıntı olmaz yaptırmak istiyorsan ancak muayıne yakınsa muayıneden sonra yaptır derim cıft renk muhabbetı olmasın bosuna ..

Ben martda muayıneye gırıcem hayırlısıyla bır cıkım tavanı kendım kaplıcam , malzeme 60 lira tutuyo, oto sanayıde sordum bı yere 350 dedı tavana ama ben kendım daha rahat yaparım..el becerınız varsa sızde kendınız yapabılırsınız, guzel yanı gerı sokulmesı ve sökerken altda ız bırakmaması gunesde solsa bıle söker yenıden yapabilirsiniz..

Aslında olabilir bir bakalım ama şu servislede konuşacağım yaptırsam mı diye onlarsızda olmuyor:) Spoiler yaptırmak istedim çok düşünceliler param gitmesin diye vazgeçirdiler bilmiyoruz nasıl olur astra sedana hiç yapmadık falan olmaz diyerek vazgeçirdiler ama biliyorum çok güzel oluyor:)

ben muayneyede gırdım hıcbırsey olmadı en gözde mekanlarda polıs oldugu yerlerde gezdık adam gıbı kullandınmı bırsey olmaz polıs yanından yan verdınmı olay degısır :D

Zaten öyle birşey yapmayacağım için normaldede yapmıyorum sakin kullanıcıyım...

Tarık Abi sen yaptır duruma göre bende yaptırırım samsunda nasıl olsa yakın. saygılar.

Tarık Abi sen yaptır duruma göre bende yaptırırım samsunda nasıl olsa yakın. saygılar.

Tamam Mustafa bakalım bir servisle konuşuyumda ona göre şimdi pişmanda olmak istemiyorum..Ama şu spoiler olayı risksiz:)Zaten çokda büyük birşey değil..

astra1.png

tavan folyo artı siyaah spoyler yaptır tam olsun

yanlara da amerikan park tamamdır

ama siyah tavan yazın sıkıntı olmaz mı ????

sıcak fazla çekme ve güneşten solma gibi bişey olur mu???

tavan folyo artı siyaah spoyler yaptır tam olsun

yanlara da amerikan park tamamdır

ama siyah tavan yazın sıkıntı olmaz mı ????

sıcak fazla çekme ve güneşten solma gibi bişey olur mu???

Evet Ali çok güzel olacağına eminim ama o tip şeylerden korkuyorum..

ben yaptıralı 2sene oldu hemen hemen kullanılan malzeme çok önemli 3m kullanın başka markalarla işiniz olmasın solma atma hiçbi sıkıntı yaşamazsınız. boya gibi at cilayı parlasın

aracin diger kisimlarindaki boyalar zamanla gunesten solma yapacaktir , ama folyonun altindaki boya gunes gormedigi icin bi renk degisikligi olmazmi daha sonra ?

aracin diger kisimlarindaki boyalar zamanla gunesten solma yapacaktir , ama folyonun altindaki boya gunes gormedigi icin bi renk degisikligi olmazmi daha sonra ?

Valla bana kalırsa eskıdendı gunesten dolayı solan boyalar artık yenı arabalarda oyle abartılacak kadar solacagını zannetmem

Aynen bencede ßende yaptırmak ıstıyorum Aracı komple beyaz yapcam.Ve sormak istedigim bisey var kapı kollarınıda kaplıyorlarmı acaba ??

Beyaz sedana siyah tavan çok güzel olur.. deneyen varsa resim ekleyebilirmi ?

Geri