• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Tavan Filmi Tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TOGI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımdaki tavan filminden çok memnun değilim tam bir cam görünümü yok.
Biraz araştıdım genelde Hexis ve 3M markalarını öneriyorlar.
Sizce hangisi iyidir ?
Tabi bu arada işçilikte önemli
Anadolu yakasında İşçiliği iyi olan iki yer buldum aslında onlarlada görüşeceğim ama tavsiyelerinizi alayım dedim.
Bulduğum yerler Maxxcar ve Protac ..

Ynt: Tavan Filmi Tavsiye

3 M her konuda ıyıdır

Evet iyidir ama bu Hexis i de çok tavsiye etmişler parlaklığı falan çok iyiymiş.:)

tolga abi bahsettiğin marka Hexis sanırım.bende düşünüyorum araştırmıştımda Hexisi öneriyorlar genelde kabarcık olmuyormuş ve parlaklığıda en güzeliymiş diye okumuştum

aktaş link' Alıntı:
tolga abi bahsettiğin marka Hexis sanırım.bende düşünüyorum araştırmıştımda Hexisi öneriyorlar genelde kabarcık olmuyormuş ve parlaklığıda en güzeliymiş diye okumuştum

Evet Burak Hexis yanlış yazmışım :(

Diğer sitelerde maxxcar ı bayağı tavsiye etmişler işçlilik konusunda..

işçilik konusunda maslak protacda güzel abi.maxxcarda ama bayaa işinin ehli bir firma onuda duydum

aktaş link' Alıntı:
işçilik konusunda maslak protacda güzel abi.maxxcarda ama bayaa işinin ehli bir firma onuda duydum

Bu yakadaki Protac ve Maxxcar bana yakın sanırım onlardan birine gidecem.
Önce bi fiyat alayım :)

Bu arada maxxcar ın kapladığı araçları gördüm sitesinde bir an mat beyaz aklımdan şöle bi geçti :)

Tolga abi 3M iyidir ama 3M in çok fazla çakması varmış onuda güvenilir bayiden yaptırmak lazım

ben olsam 3M yaptırırım

TOGI link' Alıntı:
[quote author=aktaş link=topic=3517.msg80469#msg80469 date=1325170828]

Bu yakadaki Protac ve Maxxcar bana yakın sanırım onlardan birine gidecem.
Önce bi fiyat alayım :)

Bu arada maxxcar ın kapladığı araçları gördüm sitesinde bir an mat beyaz aklımdan şöle bi geçti :)
[/quote]

bence sedefli beyazıda bi düşün abi mat beyazın modası geçtik artık sedef beyaz dehşet duruyor citroen ds4 te ve 2011 sonrası c5lerde var,ayrıca honda cityede koymuşlar :)

cemomekan link' Alıntı:
kelinmi yandı hayırdır :D :D

Sıra sende Cem  :D

Geri