Tavan Döşemsini Ne Ile Yapiştiriz

ariletisim

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaslar Benim Tavan Sarkmisti Bende Soktum Arasi Acilmisti Zaten Garip Bir Sey Dokundukca Ufalaniyor Sifirini Sordum 700/900 Ytl Arasi Fiat Verdiler Dosemeci De Bizi Opmeye Calisiyor Zaten Kendimiz Bunu Ne Ile Yapabiliriz...

Ekli dosyalar

• Foto002.webp
    Foto002.webp
    19.3 KB · Görüntüleme: 111
  • Foto003.webp
    Foto003.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 97
o bir yapıştırıcı türü tabi zamanla özelliğini kaybetmiş piyasada onun yerini alabilecek yapıştırıcılar bulunabileceğini düşünüyorum eskisini iiice temizleyip yeniden yapıştırabilirsiniz

bencede o toz tabakasını tmızlemenden yapıstırırsan bı sonuc alamassın sıcak soguk derken ozellıgını yıtırmıs uzrındekı tabaka.900 ytl hakıkaten cok abartılı.pıyasadakı guclu bı zamk ısısnı gorur bence.cabuk kurumayan sıvı bısey mesela bı 2 gun beklerse tas gıbı olur emınım...

1.5 metre hafif ve pürüzsüz gri deri yada kumaş ve 2 kutu bally ile halledersiniz; deri elyaflı olursa iyi olur; galiba bazı yerlerde pütürler oluşmuş; önce tavana daha sonra yapıştıracağınız malzemeye bally sürüp kurumasını bekleyin kutuduktan sonra tavanla yapıştıracağınız malzemeyi birleştirin ve üzerine bir sunta parçası koyup çekiçle vurun ; çok iyi tutacaktır; ben vectra a da öyle tapmıştım; tavan sarkmıştı ve sökünce aynı sizinki gibi görünüyordu;güzel bir sonuç almıştım; tavana bally sürmeden önce tel fırçayla temizlerseniz iyi olr toplam maliyet 60 ytl civarı tutuyor; ben elyaflı gri deri kullanmıştım; ön direkleri ve arka panzotu da aynı malzemeyle kaplamıştım...

teşekkur ederım abnı bılgılerınız için bir yapayım bakıyım durumdan haberder ederım

Bence silikon kullan yapıştırmak için...

arkadaşım tavan yenilemeyi ben kayseriden sordum bir döşemeci tavanı söküp komple temizleyip yerine aynı renkten kumaş yapıştırmaya 150 ytl istedi zamanın varsa kendine yapabilirsin tabiki

arkadaşım tavan yenilemeyi ben kayseriden sordum bir döşemeci tavanı söküp komple temizleyip yerine aynı renkten kumaş yapıştırmaya 150 ytl istedi zamanın varsa kendine yapabilirsin tabiki
Sadece aynı renkte kumaş mı yapıştıracak? İzolasyon malzemesi kullanmayacak mı? Biraz daha bilgi verebilirmisiniz?

silikon kullandım ama arabanın içi uzun süre iğrenç koktu.

ister aynı renkte ister daha açık veya daha koyu renkte ama kumaş deri değil geri yapıştıracağını söyledi benim tavan tam olarak bırakmadı birazdaha beklemeye karar verdim iki gün oldu soralı..

Geri