tavan döşemesi..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ünal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ünal

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
arkadaşlar; vektra a aracımın tavan döşemesini değiştirmek istiyorum...
acaba sadece kumaş olarak'mı değişir?
yoksa tüm kalıp olarak'mı değişir..?:(

bir kaç ay once degistirdim. üstteki kumas komple degisiyo 120 liraya mal olmustu bize.
degisince bayagi fark etti. sigaradan vs çok kirlenmisti. yeni gibi oldu..

sadece kumaşşa sorun değişir fakat sarkma vs gibi sorunlar varsa tavanda kartonuyla değişir

bencede sadece kumaş değişebilir.eğer kirden dolayı değiştirmeyi düşünüyorsanız benim aracımdaki döşemede kirlenmişti kirçöz ile temizlemiştim sıfır gibi olmuştu.tavsiye ederim...

sadece kumaşşa sorun değişir fakat sarkma vs gibi sorunlar varsa tavanda kartonuyla değişir

MSN:rocksewer@hotmail.com

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
aracı aldığım arkadaş tavan sarktığı için japon yapıştırıcısı ile tutturmuşşş::((
sadece kumaş ise döşemeci yaparmı...?
tüm tavan kalıbı ile değişirse nerede ve ne kadar'a maal olur..?

MSN:rocksewer@hotmail.com

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
aracı aldığım arkadaş tavan sarktığı için japon yapıştırıcısı ile tutturmuşşş::((
sadece kumaş ise döşemeci yaparmı...?
tüm tavan kalıbı ile değişirse nerede ve ne kadar'a maal olur..?

hım rica ederim abi o zaman sorunlar aynı benimki ile :) benimde oto kuaforunde sarktı ve karton paramparça sizinde karton değişicek komple.Benim aracım astra F orjinal karton için 500-600 lira fiyat vermişlerdi.Fakat çıkmacılar gittim orada 50 liraya tertemiz döşemesi ile birlikte bulmak biraz şans.Ben hala bekliyorum :) ama normal ben karton alıp kaplatırım derseniz 50 lira karton olsa maximumda 50-60 döşemeci istese 100 liraya patlar

Geri