Tavan Döşemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irfan2005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamın üst tavan döşemesi yarısına kadar kalktı ve sarkıyor. Kendim yapabilirmiyim. Sanırım servislerde enjektörle yapıştırıcı sıkıp tamir ediyorlarmış. Sordum 70 YTL talep ettiler. Pahalı geldi. Kendim yapabilir miyim?

tavanın sarkan yerine uşalma zorlar biraz zannederim..

aracın direklerindeki plastik parçaları söküp tavanı serbest bırakabilirsiniz. fakat uğraştırır.

aslında bir resmi olsa daha kolay yorum yapardık fakat yetkili servis ise zaten söylenilen fiyat fazla değil

Opel'de tavanın kalkması enteresan, ilk defa duydum. Daha önceden bir uygulama yapmışmıydın?
u arada verilen fiyat gayet uygun ve garantili olur

benımde vectranın tavanı yarısına kadar sarkık ve ben bı dosemecıye gosterdım komple tavan kaplamasını orjınal kumasıyla degıstırecegını soyledı ve 70 YTL ıstedı, ama ıstersen yapıstırırım fakat duzgun olmaz dedı... sen bılırsın

benim vectra'dada aynı şey oldu döşemeyi komple değiştirdim ...

fiat uygun

Bence de

bence 70 ytl ye çok uygun.Sunroof lu bir tavan için komple döşemesine 150-200 ytl istiyor piyasa genel olarak.

aynı sorun bendede var malesef arkadaşlar.sadece yapıştırmak için 80 ytl istediler.döşemede değişirse 100 ytl olur dediler.döşemeler tamamen sökülüyomuş.yaklaşık 3 saat sürer dediler.nasıl sizce?

Geri