Tatil sürtmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aeozbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Tatil sürtmesi

ևok geçmiş olsun.  :(

Benimde sağ arka kapımda sizin çiziğe göre biraz daha küçük ve daha derin bir hasar olmuştu.

Auto King lokal boya ile sıfır gibi yapmıştı.

Sizin probleminizde lokal boya ile çözülebilir cinsten.

Benim hasarı linkini vereceğim başlıkta konuşmuştuk. ֖ncesi ve sonrası olarak fotoğraflara da bakabilirsiniz.

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=4312.0

Geçmiş olsun ..

Auto king te mini onarımdan halledilir gibi duruyor.

Tekrar geçmiş olsun kardeşim..

geçmiş olsun :( Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun.
Ben de 5 gündür sarımsaklı plajındayım, aracımı sahil yolunda taksici durağının hemen yanında bir anda boş bulduğum yere bıraktım.Üzeri toz olmus ve birkaç el ve parmak izi var.Yarın shell den benzin alırken sadece su tutturacam, ondan sonra görülecek ne olduğu.

Aracım da benim gibi sahilde güneşlendi, neyseki gün boyu esinti oluyor, o kadar pişmemiştir umarım.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Geçmiş olsun.
Ben de 5 gündür sarımsaklı plajındayım, aracımı sahil yolunda taksici durağının hemen yanında bir anda boş bulduğum yere bıraktım.֜zeri toz olmus ve birkaç el ve parmak izi var.Yarın shell den benzin alırken sadece su tutturacam, ondan sonra görülecek ne olduğu.

Aracım da benim gibi sahilde güneşlendi, neyseki gün boyu esinti oluyor, o kadar pişmemiştir umarım.

Tozlu araca parmak atma huyu ne salakça arkadaş..

Benim de yeni aldığım motosikletim tozlanınca plastik siperliğine aynı şekilde el-parmak izi çıkarıyorlar oda plastikte kılcal çiziğe neden oluyor  madd

Geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Lokal boya sanırım en cok içe sinecek durum. Diger türlü belli edecek gibi duruyor.

geçmiş olsun rötüş ile düzeltilecek gibi duruyor. canınızı sıkmayın :)

Mini onarımda halledilir geçmiş olsun bir önceki aracımda daha fazla sürtünme vardı hallettiler sıfır gibi oldu ama işte satarken burası boyanmış vs. diyalogları yaşanıyor can sıkıyor.

Geri