tasıt vergisi

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 1336sızce bu arabaya vergi adına bu kadar para vermeye degermı
ıkı yıl once 656
gecen sene 656
bu yıl zamlı 701ytl
(ama benım araba97 modelya bu sene modelden 11 yas altından yırtıyormuyum)benım araba kac yasında oluyor sımdı

Son düzenleme:
Sana müjde, bu sene araban 12 yaşına varıyor ve vergin sanırım 421 YTL gibi bir meblağa düşüyor.
Bu bir nebze yüreğine su serpebilir belki.
Bende geçen sene arabayı aldığımda o suyu vergi dairesinde yüreğime serptiler de ne sevindim yaa.:)

Ama hala çok sana katılıyorum!:(

bu nasıl adalet yawww...

bireysel silahsızlanma diyorlar ama vergileri araclardan daha düşük. kayıt altına al silahları vergileri artır. arac vergilerini düşür. hem cebimiz rahat etsin hem yüreğimiz.

okadar vergi vereceğime yakardım arabayı daha iyi:)

o kadarda değil hani :D:D:D

degıl 656 6560 verırım yıne de bu arabaya bınerım varmı daha ıyısı yasında sınıfında yolda konforda guvenlıkde ozellıkde varsa ona bınelım

97 model 2000 motor 136g araba için o kadar paraya değmez her yeri konfor olsa ne olurki bendede vardı zor kurtuldum

Son düzenleme:
bireysel silahsızlanma diyorlar ama vergileri araclardan daha düşük. kayıt altına al silahları vergileri artır. arac vergilerini düşür. hem cebimiz rahat etsin hem yüreğimiz.

valla ben şahsen bu silah vergilerinden de şikayetçi ve rahatsızım.. dünyanın parasını veriyoruz, 5 yılda birde olsa çok para..

başka şeyleri hedef göstersek :D :D :D

97 model 2000 motor 136g araba için o kadar paraya değmez her yeri konfor olsa ne olurki bendede vardı zor kurtuldum

nası kurtuldun. bende artık masrafına katlamıyom. :mad: satmam lazım. sakın yaktım felan deme :)

Geri