Tasiş Araç Satış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ordan bırak hummer ı motorsiklet bile alamassın kolay kolay tanıdıklarına yandaşlarına ayırılmış vaziyette tüm araçlar ben edirne tasişe gittim adam kovdu resmen bizi gizli gizli konuşurlarken duydum abi sana verelim bu aracı gibi konuşmalar oldu haberin olsun

Biz de ordan biçok arac aldık herhangi bi şekilde dediğiniz gibi olmadı.Sadece deikleri orandaki hasra ve yüdeyi kontrol edin.Zaten ihale çok ilerlemiyor fiyat olarak ve hemen alabiliosunuz...

Ahlı mal faktörünüde unutmayalım

Bizim sitede biri var kendisini tanımam ama adam ara sıra getiriyor böyle enteresan arabaları siteye. 4500 e v6 alfa romeo tek kapılı araç çıkartmıştı. Bir seferinde de saab v6 motorlu bir araba, yabancı plaka ile 1 sene sitenin arkasında park halinde beklemişti sonra birden kayboldu ortadan.

benim duyduğum kadarıyla bazı araçları kendilerine veya eş dosta ayırıp uygun bir zamanda çıkartıyorlarmış ama kimsenin günahını almak istemem. Kendim şahit olduğum bir durum yok ortada...

bızde bir ara bakmıştık tasiş sitesı hergün takip ediyorduk. ama bu tarz eskide olsa lüks arabaları bizler gibi sıradan vatandaşlara yar etmiyorlar..bu iş genelde mafyaların elınde.Ancak eskı ufak tefek masraflı araçlar oluyor onlarıda tamırcıler alıp biraz toparlayıp satıyor:):)

benim iş yerinde komsum var ihale usulu arac alıyor ama bu ihaleye girenlerin çoğu galerici kendi aralarında anlaşıyorlar diyorki bu arabayı ahmet alacak ona göre hareket edin ilk ihale açılıyor diyelimki 10 bin lira kimse teklif vermiyor araç ikinci ihalede %60 açılıyor yani 6bin liradan ondada kimse almıyor 3 ve son ihale %40 tan açılıyor yani 4binlira ahmet kalkıyor 4 250 lira veriyor araba ona kalıyor dışarıdan pek kimseyide sokmazlar zaten ben bazen takılıyorum mustafa ben de geleyim diye bizim girdiğimiz ihaleler üst sekment oluyor diyor bmw mercedes jaguar gibi koy cebine 30 bin lira gidelim diyor bundan 15 gun önce 37 milyara ihaleden 5.20d bmw aldılar uzun lafın kısası paran varsa yancıkta altına alırsın araba

abi ben sitedeki mevzuata göre ufak bir hesap yaptım da, nihai satış bedelinin yaklaşık %192 sini ödüyorsun aracı çıkartabilmek için. Yani 10.000 lira ile ihale sende kaldı diyelim, 19 lira vermen lazım aracı alabilmek için. pek de mantıklı durmuyor hele ki 10bin liraya satılan arabaların hasarlı olduklarını düşününce.

tr de pek bulunmayan araçlar alınabilir.

ahlı malla ne alaka adamın arabasını haciz etmişler:eek:
+1
ayrıca sadece haciz değil, kaçak mallar da el koyulduktan sonra satılıyor. Ulus daki perakende mağazasında oyuncaktan telefona aksesuardan tabak çanak setlerine kadar her şey var. Çoğu da adetli olarak mevcut. Yakalattığı kaçak mallarda da ahı kalacak değil ya adamın?

Yaw sonuçta adamın gözü kalıyor içinde...Hafif kaza yapıp zamanı yada parası olmadığından yaptıramayan epey bir gurbetçinin de arabası var oralarda

Geri