tasarımlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süpersin abi

teşekkürler, yenileri ekleyeceğim en kısa zamanda...

bmw840csiblackredsw8.jpg

myscan200804090002lv6.jpg
ellerine saglık.gercekten sanat eseri.inşallah yeteneklerini otomotiv dünyasında sergileme fırsatın olur ve bu sayede memleketimizden daha nice murat günaklar yetişmiş olur.

Umut gerçektende ellerin dert görmesin...El emeğine her zaman saygı duymuşumdur..Devamını ve başarını bütün içtenliğimle diliyorum kardeşim...

opelsignumconceptch7.jpg

opel signum concept by umutkaragun...

Saygılar..

arkadasim bence bu hunerini artik kendi icinde yasamamalisin. internetten bir suru otomotiv firmalari ile (bilhassa yabanci) irtibata gecebilirsin. senin bu cizimlerini havada kapacak birileri olduguna inaniyorum. tarzin mukemmel ve sportiflige cok uygun. bence girisimde bulun. hic bir kaybin olmaz. her firmaya mail at. ne kaybedersin. belki bir gun senin tasarladigin arabalara netten bakip da ''vaaaayyy bee, kac bin dolar acaba bu araba diyebiliriz''. cok ciddiyim vallahi.

umut abi süper olmuş :eek: :)

fikret'cim düşüncelerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim..
hem türkiyede hem de avrupada bir çok firma ile görüşmelerimiz oldu, çoğundan güzel yorumlar aldık, ingiltere royal collage of art tasarım okulları arasında dünyanın 1 numarasıdır bilirsiniz, burs teklifleri vs oldu zamanında,

şu an profesyonel olarak tasarım mühendisliği işindeyim. otomobil firmaları ile de çeşitli çalışmalarımız devam ediyor. bunların en kapsamlılarından bitanesi yeni bmw 8 serisi..

burada sizlerle paylaşıyorum bu konuyu, ayrıca turkdesignstudio.com sitesindeki arkadaşlarla paylaşmıştım :)

bunun yanında zoom zoom var :) çalışmalarımız devam ediyor.. konu hakkında verebileceğim bilgiler bu kadar şimdilik...

ama opel concept tasarımlarımı paylaşmaya devam edeceğim ... :):):)

valla umutcum yeni gördüm çok güzel olmuşlar..hepsini de tek tek inceledim..zafer bayramından sonra iznin olursa birini imzama koymak istiyorum... Tebrikler tebrikler...

telif hakkı :)
hehee..
tabi ki abi ne demek istediğini koyabilirsin... 3d modellerden olursa farklı renk ve farklı açılardan da gönderebilirim istediğin şekilde...

Geri