taş ön camımı çatlattı

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
efet arkadaşlar çorludan istanbula dönüş sırasında otobanda kamyonlardan sıçrayan taşlar soluğu benim ön camda almıştı.bugün camın çatlamış olduğunu gördüm.ufak bişi ama muhtemelen zaman için bu çatlak iki yana doğru uzayacak.bunun herhangi bi çözümü var mı yoksa mecbur yeni cam mı.hane sigortada hasarsızlığı yok etcekse uygun yollu alternatifi tercih edebilirim....

kartal sanayide lazer kaynağı yapıyolar ben yaptırdım memnunum

Tamiri var, olmazsa kasko zaten yılda 2 kez ücretsiz değiştiriyor olmalı hasarsızlık indirimine dokunmadan...

ben bi yarın konuşcam kaskoyla zaten.eğer sorun yoksa değiştircem varsa da alternatiflere yönelirim.anadolu sigortadandı sanırım benim kasko.hatta auto king fln da kabul etmeyen bi şirket.yardımlarınız için teşekkrler:)...

Serviste çatlak Cami Tamir Ediyorlar. Tamir Işi Içine Sinmeyecek Olursa Yenisini Takarlar. Bence Tamir Ettirmelisin Yenisini Takipta Orjinalliğini Bozdurma.

geçmiş olsun değiştir gitsin bence

kasko ücretsiz cam taktırır... servise git yenisini taktır bence...

ya autoking war ankara da kaskoyla anlaşmalı onlar çatlak camları yapıyorlar kasko şirketine danış!..

hasarsızlık bozulmaz ama bence gittiği yere kadar kullan milli servet ben sigortacıyım benim arabamın camındada çok ufak bi çatlak var kullanıorum değiştirme ihtiyacı duymadım hiç te büyümedi....

teşekkürler.bugün üşenip de halletmedim.bikaç gün izlemedeyim açılırsa mecbur gereğini yapıcam yoksa bi daha benzer bi olayla karşılaşma ihtimaline göre bikaç kez daha şehirlerarası yol yaptıktan sonra değiştircem.160la giderken 100le giden kamyondan sırayan taş da nası becerdiyse bu işi....

Geri