- Konuyu Başlatan
1.7 CDTI 130 PS 300 NMon:
biz türkiyede olanlar hakkında konuşalım 1.7cdti türkiyede yok ama 1.6crdi satılıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.7 CDTI 130 PS 300 NMon:
hacı bende onu diyorum
senin canını yirim ben kank..![]()
biz türkiyede olanlar hakkında konuşalım 1.7cdti türkiyede yok ama 1.6crdi satılıyorkaldıki 1.6 motor önemli olan 1.6 yı geçdimi türkiye getirse gene satamaz vw hyundai aptalmı onlarda 1.7-1.8 dizel üretmeyi bilir
vergide 1.6 üst dilimine çıkdınmı niye millet gidip 2.0 almak varken 1.7 alsın..opel zaten ondan getirtmiyordur bir ara astra h lerde getirtmişdi bir avuç insan aldı satmakdan vazgeçdi. yani opel şu motor işinde ne yapsa bir türlü dikiş tuturamıyor.
![]()
Tabiki Hyundai'de bilir 1.7yi 1.8i. Yalnız her ülkede vergi sistemi değişik değil mi? Firmalar motorları üretirken bir küçük ideal performansı veren, birde performanslı modelini üretiyorlar. Örnek 1.6 - 2.0 koyarlar arabaya genelde.Opelde 1.7 -2.0 üretip koymuş.Türkiye'deki vergileri düşünmemiş.Biz burda 1.3 ile gezerken portekizdeki adam 1.7 ile gazlıyordur maalesef.Kısacası vergi sistemi biraz yanlış gibi![]()
zaten yeni kasa i30 lar gelsin bakın buraya yazıyorum bu yazımıda kimse unutmasın yazımın tarihinede bakarsınız 1.6 crdi si öyle bir satıcak ki c segmentinde ne astra kalıcak ne diğerleri bir golf bir i30 rekabet edicekler.. astracılarında çoğu astralarını satıp 1.6 crdi yeni i30 alıcak görürsünüz..
yeni i30 kasası harika zaten.. hatları falan çok güzel içide çok güzel.
) kesinlikle katılmıyorum,otomotiv pazarı bu durumdayken,2012 model araçları çoğu firma kasım ayında bile stokta bulundurmaya çekinirken kredi oranlarıda buna tuz biber ekerken,kolay kolay kimse i30 a 50-60 bin vermez