Tansu ustaaaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csoft

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün akşam dönerken İzmir Sabuncu belini tırmanırken bizim O² sensors gene yaptı numarasını, yarın bir tech2 ye gitmek gerekiyor....

Malum Ebay bizim Tech2'yi 30 günden evvel göndermez diyorsun...

- Sorum şu başka bir arızaya neden olurmu bu durum, çünkü geçen O² sensors aynı noktada yakmıştı ışığı bu günde aynı noktada...

- Rakım değişimlerinde devirli yol alırken bu hata ile karşılaşmak muhtemel midir ?

- Yoksa gelecek olan bir problemin habercsimi bu durm ???

Not : Bu arada her seferinde yapmıyor ilk yandığından bu yana belki 10 kere geçtim sabuncudan yapmadı, ama bu gün yaptı hava sıcaklığı yada Alçak, yüksek basınç ile bir alakası olabilirmi ?

slm kardeşimm rakımla alakası yoktur sadece sensör bozuk o kadar değişmesi gerekirr ama eğer sensör ise arıza tech 2 ye bağlamak lazımm normalde arıza varsa yüksek hızda yanarr zaten ama sen dün gelirken 210 km hızla gelmişin biliyorumm delilde varr elinde ama yanmamış sanırım burda tehc 2 devreye giriyor görmek lazımm

Sildirdim...

Silen arkadaşta burda bana yardımcı olan ve sanayide bizim araçların dilinden anlayan bir arkadaş
-"abi geçende aynısı olmuştu" dedi ve ekledi "Benzin aldınmı" diye ve ben almıştım ilginç, ikidir aynı istasyondan benzin aldıktan sonra oluyor bu artı Tansu sana gelirken değilde dönerken yandı lamba ve dönerken gelirkenki gibi bir Trafik canavarı değildim... :)

Geri