tansu usta acil yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fellatore

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h 1.3 2006 cosmo model aracıma da ki bir iki soruna cevap bulamadım servisten yardım ederseniz sevinirim

birkac gundur aracın servis ışıgı ( araba+anahtar simgesi) kontak acılınca yanıyor-sonmeden kalıyor- arac calışınca bir iki saniye içinde sonuyor. bunun CIM modulunden kaynaklanma olasılıgı nedir? Opet ile Shell den baska yerden yakıt almadıgım halde, bazen yakıt aldıktan sonra Marş basmıyor ve bu servis ışıgı yanıp sonmeye başlıyor birkaç denemeden sonra çalışıyor ancak motor ( 2 defa geldi başıma )
Bir de bazen Cruise control tuşuna basmama ragmen devreye girmiyor aracı stop edip tekrar çalıştırdıgımda ise sorun kayboluyor bunun da CIM modulu ile alakası var mıdır
serviste 1145 gibi bir arıza kodundan bahsettiler modulun siparişini verdik garantiden degişecek dediler ama ben tedirginim

astra h 1.3 2006 cosmo model aracıma da ki bir iki soruna cevap bulamadım servisten yardım ederseniz sevinirim

birkac gundur aracın servis ışıgı ( araba+anahtar simgesi) kontak acılınca yanıyor-sonmeden kalıyor- arac calışınca bir iki saniye içinde sonuyor. bunun CIM modulunden kaynaklanma olasılıgı nedir? Opet ile Shell den baska yerden yakıt almadıgım halde, bazen yakıt aldıktan sonra Marş basmıyor ve bu servis ışıgı yanıp sonmeye başlıyor birkaç denemeden sonra çalışıyor ancak motor ( 2 defa geldi başıma )
Bir de bazen Cruise control tuşuna basmama ragmen devreye girmiyor aracı stop edip tekrar çalıştırdıgımda ise sorun kayboluyor bunun da CIM modulu ile alakası var mıdır
serviste 1145 gibi bir arıza kodundan bahsettiler modulun siparişini verdik garantiden degişecek dediler ama ben tedirginim
aynı hata ışığı bendede yandıyor özellikle benzin aldıktan sonra bana da cim den kaynaklandığını söylediler sipariş edildi gelecek garantiye giriyor...

aynı hata ışığı bendede yandıyor özellikle benzin aldıktan sonra bana da cim den kaynaklandığını söylediler sipariş edildi gelecek garantiye giriyor...
cruise control ile ilgili herhengi bir sorun oldu mu siz de
bel ki aynı modulden kaynaklanıyordur
ortak bir yolu kontrol ediyor olabilir

cruise control ile ilgili herhengi bir sorun oldu mu siz de
bel ki aynı modulden kaynaklanıyordur
ortak bir yolu kontrol ediyor olabilir

walla birader c. control üm olmadığı için bilemiyeceğim:D ama o cim denilen dalaverenin birçok hata ya sebebiyet verdiğini biliyorum merak etme yani...ustaya sordum bu cim in immobilizer le alakalı olduğunu ve anahtarı iyi okuyamadığı için marşa basmadığını söyledi...

allah razı olsun
içimi rahatlattın
bu da kronikler arasına girdi
kardeş senin araç ilk calıştırmada ( ama her calıştırmadan sonra )hareket ettikten sonra 15-20 km hıza gelince gaz pedalına da yansıyan bir tık sesi oluyor mu
bana ABS devreye giriyor diye cıkıyor o ses dediler ama bana sacma geldi
daha oınce ABS li arac kullanmamıs olsak hadi neyse

allah razı olsun
içimi rahatlattın
bu da kronikler arasına girdi
kardeş senin araç ilk calıştırmada ( ama her calıştırmadan sonra )hareket ettikten sonra 15-20 km hıza gelince gaz pedalına da yansıyan bir tık sesi oluyor mu
bana ABS devreye giriyor diye cıkıyor o ses dediler ama bana sacma geldi
daha oınce ABS li arac kullanmamıs olsak hadi neyse

onu bi kaç arkadaşta farketmiş ama bende öle bişi olmuyor ayrıca abs ile bi alakası olacağını zannetmiyorum:(

walla birader c. control üm olmadığı için bilemiyeceğim:D ama o cim denilen dalaverenin birçok hata ya sebebiyet verdiğini biliyorum merak etme yani...ustaya sordum bu cim in immobilizer le alakalı olduğunu ve anahtarı iyi okuyamadığı için marşa basmadığını söyledi...

sende de olması lazım c.control.

benim araçta enjoy spk ama bende var...acaba opsiyonelmi?

Bİ PAKET LE FALAN GELMESİ LAZIM ama konuyu catallandırmazsak daha sıhatli olur
spor paket kapsamında yok cruise control
sene sene yapılan uretimlerde birbirini tutmayan ozellikler olabilir
bazen de kampanya amacıyla ara donanım modellerı cıkartabiliyorlar bel ki o donem aracları oldugundan aranızda fark vardır

Son düzenleme:
çatallanmaz merak etme...

tamam kızma kardeş
hem senin araç triptronik miş bel ki o yuzden vardır senin aracta
otomatik şanzuman+triptronik yan gel yat ooohhh...

Geri