11 Ağu 2013 #1 S selimoz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Ağu 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Ben Selim Özçay, Ankarada yaşıyorum. 25 Yaşındayım. İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışmaktayım. Saygı ve sevgilerimle.
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Ben Selim Özçay, Ankarada yaşıyorum. 25 Yaşındayım. İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışmaktayım. Saygı ve sevgilerimle.
21 Ağu 2013 #2 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,564 Tepkime puanı 282 Puanları 83 selimoz' Alıntı: Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Ben Selim Özçay, Ankarada yaşıyorum. 25 Yaşındayım. İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışmaktayım. Saygı ve sevgilerimle. Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz.
selimoz' Alıntı: Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Ben Selim Özçay, Ankarada yaşıyorum. 25 Yaşındayım. İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışmaktayım. Saygı ve sevgilerimle. Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz.
22 Ağu 2013 #3 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hoşgeldiniz.