Tanışma...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selo2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selo2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar ben selahattin,26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ve opel ailesine katılmak üzereyim...bir süredir sessiz sessiz sizleri takip ediyordum:)arabamın geliş tarihi kesinleşince artık tanışmanın vakti geldiğini düşündüm.aracım 1.4 140hb turbo actıve select beyaz.çok düşündüm ve bu arabada karar kıldım umarım pişman olmam.muhtemelen arabamı aldıktan sonra sorularla bol bol kafanızı şişireceğim,umarım bana yardımcı olursunuz..bu arada 1.4 140hb turbo actıve select için ne düşünüyorsunuz bunuda öğrenmek isterim..şimdiden teşekkür ederim..

Ynt: TANIŞMA...

Aramıza  welllcommee aracınız hayırlı olsun.

Ben sizin aracınızın manuel şanzımanlı modelini kullanıyorum, performans olarak gerçekten güçlü bir araba eminim bu konuda sizi memnun edecektir. Benim açımdan size söyleyebileceğim hiç bir eksi yönü olmasada kimine göre olumsuz olabilecek bir yanı biraz fazla olan yakıt tüketimi. Eğer İstanbul'da yoğun trafikte kullanacak olursanız tüketimin 9 Lt/100 Km altına inmemesine alışmanız gerekebilir (benimki 9.5 Lt) ama Aslan besliyorsanız ne yediğine bakmayacaksınız artık :)

Ynt: TANIŞMA...

welllcommee

Ynt: Tanışma

Öncelikle hoşgeldiniz, aracınız şimdiden hayırlı olsun
Active Select ile ilgili merak edilen konular için bir başlığımız vardı, buradan inceleyebilirsiniz
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1818.0

Ynt: Tanışma...

welllcommee

welllcommee
hoşgeldiniz uzun soluklu ve keyifli paylaşımlar dilerim....

welllcommee Aracınız hayırlı olsun.Keyifli forumlar  :)

welllcommee

Aracınız hayırlı olsun..
Otomatik şanzıman İstanbul trafiğinde aslında olmaz ise olmazlardan..
Yakıt tüketimini manuel şanzımana göre biraz arttırsada trafikte verdiği rahatlık ile bu eksiği kapatıyor..

hepinize çok teşekkür ediyorum...arabayı alır almaz izlenimlerimi hepinizle paylaşıcağım..!

TOGI link' Alıntı:
Otomatik şanzıman İstanbul trafiğinde aslında olmaz ise olmazlardan..
Yakıt tüketimini manuel şanzımana göre biraz arttırsada trafikte verdiği rahatlık ile bu eksiği kapatıyor..

Kesinlikle katılıyorum

Geri