tamponları parlatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olur vazelin de deneriz ama benim dediğim ürün de cok iyi kutunun üstünde SİLİKONE BEST KALIP AYIRICI SPREY yazıyormuş,kutu rengi sarı

cengiz abi bu sprey boyaya zarar verirmi acaba sıçrarsa falan yakmayalım başımızı!.. :)

arkadaşlar benim sorunum arka tampon çıtası grileşmeye başladı güneşten sinir oluyorum dalga dalga duruyor bakalım deneyelim bi ne olcak!
ibrahim benim de cıtalar gri idi mat siyah sprey boya aldım boyadım güzelce 4 ay dayanabildi önce boya sonra vazelin ya da bu dediğim silikonla işi çözersin

abi boyayı mahvetmekten korkuyorum en güzeli gidip güzelce biyerde boyatmak bu işlemlerle bi sonuca ulaşamazsam!..

o da olur ama iyi bir maskelemeyle kendin de yapabilirsin boyaya zarar vermezsin ama cıkıyor pek kalıcı olmuyor belki kaportacı boyarsa daha uzun süre gider rengi kolay gelsin

Plastik aksamı boyatırsan satarkende sorun olmaz o konuda tereddutun olmasın alan sahıs nasıl olsa kaportaya bakıyor plastik aksamların boyanıp boyanmamıs olması o kadarda önemli değil benimde ön panjurdaki boya kendini bırakıyor gibi olmustu auto kingte kaskodan boyattırdım çokta şık oldu.

parlakk siyaha boyasak nasıl olur ki ya

parlak olur tezcan nasıl olacak :) sen mat siyah dene o da parlıyor zaten

Geri