tamponları parlatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu konu varmı bilmiyorum aradım fakat bulamadım!

bu tampondaki siyah yerleri ve şeritleri ışıl ışıl parlatmak için ne kullanabiliriz??

torpito parlatıcı sprey olcak ama veya lastik parlatıcısı tabi oto yıkamadakilerden deil

bende merak ediyorum badem sütü, badem yağı , arap sabunu gibi seçenekler duydum ama en etkilisini bulalım bu başlıkta:rolleyes:
bide kalıcı bişe olursa süper olur

arkadaşlar biraz araştırdımda herkes kola diyor! anlamadım ne hikmetse kola :D garip geldi bana!..

Parlar ama çok toz çeker haberiniz olsun.

daha önce de yazmıştım markasını hatırlamıyorum ama kutunun üzerinde kalıp ayırıcı sprey yazıyordu bana da arkadaş vermişti kömür gibi simsiyah yapıyor ve 15-20 gün kadar da gidiyor sihaylık :) markasını öğrenmeye çalışayım senin için hatta ben de alayım 1 kutu

daha önce de yazmıştım markasını hatırlamıyorum ama kutunun üzerinde kalıp ayırıcı sprey yazıyordu bana da arkadaş vermişti kömür gibi simsiyah yapıyor ve 15-20 gün kadar da gidiyor sihaylık :) markasını öğrenmeye çalışayım senin için hatta ben de alayım 1 kutu

cengiz abi bi öğrenip yazsan buraya çok seviniriz :(

ya arabaya bişeyler yapıp kirlenince çook daha kötü duruyor...yıkıyosun bu sefer o siyah yerler mat beyaz gibi kalıyor çok daha kötü oluyor :(

cengiz abi bu inşaat kalıbı deil dimi :D heheh

cengiz abi bi öğrenip yazsan buraya çok seviniriz :(

ya arabaya bişeyler yapıp kirlenince çook daha kötü duruyor...yıkıyosun bu sefer o siyah yerler mat beyaz gibi kalıyor çok daha kötü oluyor :(
tamamdır tezcan öğrenmeye çalışır buraya yazarım benim torpido aracı ilk aldığımda çok berbat durumdaydı rengi falan solmuştu onu sürünce yeni gibi olmuştu çok şaşırmıştım doğrusu

Geri