• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

TAMPON RÖTUŞ BOYAMA ÖNERİSİ...

ZTE34

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
HERKESE HAYIRLI İŞLER 2025 ASTRA ARACIM PARK HALINDE YETENEKSIZ İNSANLARIN SURTMESİ NEDENIYLE UFAK ÇIZIKLER OLUSTU AKTRİS BEYAZ OLAN ARACA NASIL BİR UYGULAMA TAVSİYE EDERSİNİZ..SAYGILAR

Ekli dosyalar

• IMG_20251206_221950_resized_20251208_092511076.webp
    IMG_20251206_221950_resized_20251208_092511076.webp
    42.8 KB · Görüntüleme: 5
Sanki karşı tarafın boyası geçmiş gibi benmi yanılıyorum...Eğer öyleyse pasta&cila,hatta diş macunu il çıkar...Ama tamponun plastiği çıktıysa önce ince pasta yapın sonra bir kat boya vurun bekleyin kurusun daha sonra bir iki defa bunu uygulayın 1 gün bekledikten sonra boya üzerine pasta & cila uygulayın...Eskisinden çok daha iyi görünecektir...

• Beğen
Tepkiler: ZTE34
tesekkur ederim tavsiyenize...plastik derin çizik temizledim resimdeki kaldı...servisle irtibata geçtim bakalım cevap bekliyorum..

geçmiş olsun. ucu çok ince fırça ile kapıda yazan boya koduna göre rötuş boyası alın 50 gr. kendiniz belli belirsiz bir kaç defa üstünden boya ile geçin. gerekirse taşan kısmı silin. başka bir yüzeyde deneme de yapabilirsiniz. en sonunda çiziğin içi boya ile dolunca kurumaya bırakın. bir gün sonra bakınca seviye yüksek değilse tamamdır. çok yüksek kalırsa pasta ile veya cif ile üstte kalan kısmı tıraşlayın.

• Beğen
Tepkiler: ZTE34
tesekkür ederim tavsiyenize ..servise rica etim boya kodumu istediler gelince halledecekler...

Geri