tamamen gerçek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aldığı ilk telefon ericsson olan birinin telefon gelince ''cevap ver '' in '' C '' sine bastığını biliyorum ben !!! :D:D:D ( annem :D )
 
super paylaşim için teşekkür ederim:D
 
arkadaslar bundan 30 yıl once evınde oturugun yerden dunyanın dıger ucundakı bır tanıdıgınla karsılıklı yuzyuze konusacaksın desen kım ınanırdı bızım zamanımızda var ama adamcagız gormemıs hayatı boyunca ne bılsın normaldır haaa saf olanlara dıycem yok ama teknolojı cahılı olanlara fazla gulmuyorum ben
 
puahahahhahahahhaha cok komık yaa yurdum ınsanıı
 
Bende bir tane anlatayım, tamamen gerçek. sene 1995 , şirketim bir şirkete bilgisayar sattı. 3 saat sonra müşteri aradı, yaw bu fincan altı kırıldı ne dandik bilgisayar sattınız, lutfen tamir edin dedi. servis elemanını gönderdik, ama merak ediyorduk neydi o fincan altı . servis elemanı geldi, bir tane CDrom aldı, tam giderken sordum ne oldu , eleman dediki , musteri Cd rom u çay fincanı konulacak bir sehpa zannediyormuş. Cd romu açarak oraya çay fincanını koymuş, tabi cd rom kırılınca bizim servisi aramış fincan altı kırıldı diye. ne günlerden nerelere geldik, saygılar.
 
bende koptum yaw
 
helal olsun:D:D
 
:d :d :d Super
 
Geri
Üst